Oferta

52.68lei

73.18lei

JUNSI Lung Negru, Parul Cret Peruci pentru Femei Sintetic Rezistent la Căldură Cosplay Peruci

Adaugă o recenzie

1. Înainte de pieptănare fata ta, pieptene parul cu un pieptene

2. Se scufundă în apă caldă (40 ° C / 104 ° F)

3. Ușor se spală părul cu un sampon diluat

4. Se clătește cu apă în direcția de păr până curat

5. Apăsați ușor apă uscat cu un prosop uscat 6 Menține părul ondulat si uscat, pentru a evita lumina directă a soarelui 1.De ce lungimea nu este la fel ca descriere?

Măsurăm lungimea parului atunci cand parul se întinse la drept, ondulat curl și textura părului va fi mult mai scurt în comparație cu parul drept, să acorde o atenție la faptul că înainte de a cumpăra.

2.Ce greutate nu este la fel ca la descriere?

Pentru că produsul nostru a fost făcut de mașină, este normal că va exista 5-10g de eroare.

3.De ce are parul meu a devenit încâlcit?

Părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine.Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii.

4.Pot fi indreptat sau ondulat?

Desigur, acestea sunt realizate din 100% fibre rezistente la căldură, parul poate fi buclat sau indrepta, dar temperatura nu trebuie să depășească 160 de grade.

Vă rugăm să Atenție: vă Rugăm să nu pune în jos de păr după ce răsuciți-l până când se răcească.Puteți pune parul pe mana ta sau ceva care poate ține buclele de par,astfel încât să se mențină cret.

5.Când veți expedia coletul meu, după ce am plătit pentru comanda mea?

Nu va fi o recepție de 24 de ore de plată verificarea timpului de Vasluion.ro, ne va livra produsele în termen de 24-48 de ore după verificarea de timp.

6.Cum să se ocupe cu mirosul?

Unii dintre clienții pot vorbi despre miros, atunci când primirea de păr.Draga mea, nu este nevoie să vă faceți griji despre asta, după ce co-spălare și îngrijire medicală pentru un timp, mirosul va dispărea.

Etichete: păr uman peruca, plasă pentru păr, bluza islam, amir peruca de păr, loden peruca, peruca, peruca rosie, synthet peruca, shangke scurt peruca, bob peruca verde
Material De Calitate Temperatură Ridicată De Fibre
Densitatea 130%
Peruci Lungime mult
Lungime 24inch
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Greutate 350g
Nume De Brand JUNSI
Textura Ondulat
Poate Fi Permed Da
Capac De Dimensiune Dimensiunea Medie
culoare negru

Scrie o recenzie

Produse similare