Oferta

17.90lei

19.04lei

De bună calitate, Original, Nou, Argintiu/Gri Capacul din Spate Pentru Nokia 230 Metal Carcasa Baterie Spate Capac Usa+Logo

Adaugă o recenzie

De bună calitate, Original, Nou, Argintiu/Gri Capacul din Spate Pentru Nokia 230 Metal Carcasa Baterie Spate Capac Usa+Logo Descriere:

Tip produs: Baterie Capac Spate+Logo

Potrivit model: Nokia 230

Pachet: 1PCSX Baterie Capac Spate+Logo Magazinul Nostru Real Foto: Despre Transport

Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare.poate mai mult timp pentru a ajunge unele țări.de exemplu: Brazilia.America De Sud.Africa de țări.

1. expediate în termen de 5 zile și să ofere numărul piesei.

2. În funcție de țara dumneavoastră, 15-45 zile.mai mult de 60 de zile nu a primit, va vom returna banii la tine mai întâi.

3. vă rugăm să ne contactați în avans, vom rezolva problema.

dacă vrei să știi detaliile de costurile de transport, puteți să ne contactați în orice moment.

Despre Garanție

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po.

3. Va vom returna Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Despre Feedback-Ul

1.Fiecare feedback-ul este de încredere, sprijin.Dragoste mare.

2. dacă satisfyed cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.

3. dacă nu sunteți satisfyed cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ

4. ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore pe zi de lucru, munca cu tine până când sunteți mulțumit.

Etichete: display nokia x7, nokia 230 de locuințe de înlocuire, nokia 2 lcd touch, caz pentru nokia 2720, nokia 3200 de locuințe, nokia 3330 locuințe, 5800 lcd, nokia 3720c 2, nokia e7 ecran, nokia 3230 locuințe
Funtion Baterie Capac Spate+Logo
Material Metal
Nume De Brand Emmaone
Compatibil Marca Nokia
Calitate A+++
culoare argintiu/gri
Design BAR
Numărul De Model pentru nokia 230
Potrivit pentru modelul pentru nokia 230
Transport Livrare Gratuita

Scrie o recenzie

Produse similare