Oferta

459.23lei

728.93lei

Android 10.0 9" Auto 2din Radio Multimedia DVD Player, Navigatie GPS Șeful Unității Pentru HYUNDAI SANTA FE 2 2006-2012 2G+32G 8 CORE RDS

Adaugă o recenzie

Achiziționarea FAQ: produsul acceptă volan, butoane de control, suporturi auto originale camere (CANBUS necesar), susține non-originale camere (acceptă mai multe faze mecanisme), suporturi auto originale funcții, cum ar fi aer condiționat setări (CANBUS necesare, mai original masina funcții sunt legate de masina original) Este potrivit pentru masina ta? 1. Verificați corespunzătoare model și an de produs și mașină 2. Compara poziția de instalare a produsului cu masina care are nevoie să fie modernizate 3. Verificați dacă produsul este cablul de interfață este potrivit pentru masina ta (notă: nu toate interfețele de masina original trebuie să fie conectat) 4. Dacă încă nu se poate judeca, vă rugăm să ne trimiteți original radio auto locație de instalare (fata) imagine și original radio înapoi interfață de imagine pentru noi

La mult timp de lucru de la radio va duce inevitabil la temperatură excesivă, mai ales în timpul verii, care afectează durata de viață de la radio.Ventilatorul de răcire poate rezolva în mod eficient problema de temperatură înaltă.

Android Real 9.0 sistem, cererea de sprijin split screen, face utilizarea mai ușor de manevrat, de sprijin mai multe cele mai recente aplicații.

Indiciu Important: 1. Această unitate nu are un DVD mișcare și nu poate juca discuri DVD.Numele acestei unități este de un DVD player, dar, în fapt, acesta este un full-screen mașină de unitate. 2. Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să acorde o atenție la modelul și anul.Funcții speciale : ★ Built-in Google App Store pentru a instala aplicațiile preferate

★ Navigare GPS (Map update gratuit)

★ controlul volanului

★ Mirror link (Android/iPhone)

★ Bluetooth

★ Construit în MICROFON

★ FM/AM

★ RDS(opțional)

★ Inversă Imagl CVBS 640*480(AHD1280*720 opțional)

★ 1080P Vedio Juca

★ HD 1024*600

★ suport USB ADAS funcția DVR

★ Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope

Acest lucru este implicit cablu de alimentare, vă rugăm să confirmați înainte de cumpărare, dacă veți găsi că nu este potrivit pentru mașina dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pe comanda sau sa ne contactati inainte de a cumpara

Sunet Surround

Nu putem schimba poziția de masina e 4 difuzoare, dar putem schimba momentul în care sunetul ajunge la ureche.

Simt mereu sunetul de pe stânga este mai mare, deoarece difuzorul de pe partea stângă este mai aproape de tine, este dificil de a produce un bun simț al trei-dimensională de spațiu.

Prin întârziere tehnologie, lasa difuzorul stâng întârziere sunetul de 2,5 milisecunde, si simti ca esti in centrul de sala de concert.

După trimiterea comenzii, avem nevoie pentru a conecta produsul la un test de putere, apoi încărcați o hartă gratuită, test de performanță, și apoi utilizați un multi-strat anti-coliziune cutie și un șoc bubble sac pentru a se asigura că produsul este livrat în siguranță în mâinile tale.Livrarea durează 1-3 zile lucrătoare după cumpărare, vă rugăm să fie pacient.

După vânzări:

Dacă există o problemă după primirea mărfurilor, vă rugăm să ne dea o șansă de a servi.Vă rugăm să nu deschideți litigiu.Disputa este manipulat de către platformă.Platforma nu este profesionist și nu poate rezolva probleme fundamentale.Vă rugăm să aveți încredere în noi.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Prin intermediul Vasluion.ro, vom ajunge înapoi la tine în termen de 12 ore din cauza jet lag

FAQ

Q: Ce pot face pentru mai rapid de transport maritim?

A: vă Rugăm să asigurați-vă că lăsați corect (mobil) numărul de telefon/codul Poștal și adresa de livrare în Vasluion.ro sistem de comanda, orice ai nici o îndoială informații va întârzia pentru transport, vămuire locală și timpul de livrare.După plasarea comenzii, vă rugăm să ne trimiteți masina informații detaliate pentru a verifica pentru a evita greseala.Vă rugăm să acorde o atenție la trimiterea mesajelor de la Vasluion.ro și răspuns URGENT pentru mai rapid de transport maritim.

Q: Are 4G versiune sprijinul meu cartelă SIM locală?

A: Acesta acceptă următoarele benzi

2G: GSM900(Banda 8); DCS1800(Banda 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Banda 34); WCDMA(Banda 1); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Banda 39/40/41); FDD-LTE(Banda 3); FDD-LTE(Banda 3); TD-LTE (Banda 40/41)

Q: de Ce nu aveți o hârtie manual de utilizare?

A: Ne-am oprit tradiționale tipărite manual de utilizare de mai mulți ani, pentru că nu există nici o modalitate de a afișa clipuri video și o mulțime de fotografii de manualele de hârtie.Actualizarea de produs este foarte rapid.Vom lăsa link-ul de descărcare de instalare și ghid de utilizare în Vasluion.ro mesaj de sistem, după expedierea comenzii.Vă rugăm să verificați toate fișierele cu atenție atunci când vei ajunge coletul.Nu există carduri de garanție cu suport tehnic contact în pachet.Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați în orice moment.

Q: Cum pot obține suport tehnic?Pot actualiza sistemul android?

O: leasing contact suport tehnic de pe cardul de garanție sau lăsați mesaj în Vasluion.ro sistem.Am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore din cauza diferenței de fus orar.Vom actualiza sistemul pentru a remedia unele bug-uri din timp în timp, vă rugăm să faceți clic pe pictograma "URMEAZĂ" să urmeze Develuck Magazin de Franciză pentru a primi informații de actualizare automat.

Q: vrei să preload harta de navigație pentru mine?Cum pot actualiza?

A: Vom preload Navitel harta în funcție de țara de destinație pentru test(Vom actualiza datele de hartă în fiecare iulie, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați pentru a descărca link-ul).Puteți descărca și instala local de navigare APP de la google play store.Dacă nu funcționează, vă rugăm să ne contactați.

Etichete: radio digital android, multimedia auto, hyundai santa fe, santa fe, hyundai santa fe 3, huindai santa fe, 2din radio android, astra j opc android, android auto, telefon android
Tip De Material Metial+Materiale Plastice
Sistemul Android Android 9.0(K10)
Certificare NICI unul
Suport DSP+48EQ(K10)
Inclusiv CANBUS Da
Imagine Panoramică de 360 Suport(K10)
Limba OSD Vietnameză
Sistemul De Operare Android 9.0
Volan Original De Control Suport
Interfață USB
Conectarea La USB ADAS DVR Suport
Rezoluție 1024*600
Nume De Brand Develuck
RAM 2G
Camera Auto Originale Suport
Core 8-core(K10)
Conectați USB TPMS Suport
Inclusiv Cadru Da
Afară De Putere 4*45w
Articol Greutate 1.5kg
Numele Modelului Pentru HYUNDAI SANTA FE 2 2006-2012
FM /AM Suport(K10/K6)
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Ecran Tactil
Mass-Media Digitale Format JPEG
ROM 2G
4G+Wifi Suport(K10)
Max De Memorie Extern 32G
Oglinda de interconectare Suport(K10)
Din Din Dublu
Dimensiunea De Afișare 9"
Pentru Autovehicule Marca/Model HYUNDAI
Tensiune 12V
4G net+wifi Suport(K10)
TF/Micro SD Slot 2
Hyundai Model santa fe
Element Dimensiune 23*14*7
Caracteristică Specială Suport 4G

Scrie o recenzie

Produse similare