Oferta

93.68lei

130.09lei

Moda din Piele de Caz pentru iPhone 12 Pro Max 11 Afaceri de Lux piele de Vacă cazuri de Telefon Capacul din Spate

Adaugă o recenzie

Notă Specială

12 serie cu metal cadru camera; 11 și X serie fără metal cadru camera.

Atenție!

* În scopul de a se potrivi mai bine pe un telefon mobil, iPhone 12 seria adoptă un plin de design-închis, astfel încât, atunci când îl scoateți, vă rugăm să eliminați caz telefon din partea de sus a "mut butonul" parte.Vă rugăm să nu folosească violența sau cuie. * Vă rugăm să reducă numărul de instalare și demontare, deoarece funcționarea necorespunzătoare poate cauza uzurii la colt.

Premium Piele De Vacă Din Piele

iPhone 12 Pro Max din piele de caz a fost fabricata cu premium piele de Vacă din piele și microfibră căptușeală, oferă natura moale simt.Elegant din piele textura creează un clasic și de lux.Microfibră căptușeală interior vă ajută să vă protejați telefonul de la deteriorarea sau zgârierea, moale si anti-derapant.

Ecran de Protecție și aparat de Fotografiat

IPhone Veritabil Caz de piele are margini ridicate în jurul camerei și a ecranului pentru a vă proteja împotriva zgârieturilor.

Confortabil Si Anti-Alunecare Grip

Premium lux Autentic perfect senzație de mână cu piele de Vacă din piele, previne telefon de alunecarea din mâinile tale sau de pe masă.

Slim & Light

Subțire și ușoară iphone 11 acoperi caz se potrivesc perfect pe curbele de iPhone-ul dvs., fără a adăuga în vrac.În timp ce o microfibră căptușeală interior ajută la protejarea iPhone-ul.Și puteți să-l păstrați tot timpul, chiar și atunci când sunteți de încărcare fără fir.

Intretinere pentru piele bunuri

1. A se păstra departe de murdărie gras, acizi și alte substanțe chimice. 2. Curate produse din piele ușor, cu pânză subțire atunci când nu există apă pe ea. 3. Utilizarea regulată poate păstra dura mai mult timp de utilizare redus va face fragil. 4. Evitați să lăsați bunuri din piele sub soare pentru o lungă perioadă de timp.

Notă

*Vă rugăm să nu ezitați să contactați dacă aveți orice întrebare, atunci când se utilizează produsul nostru, Clientul nostru Echipa va lucra pentru tine cât mai curând posibil; *Se va aprecia dacă ați putea împărtăși sentimentele tale despre produsele noastre cu alți cumpărători prin plecarea comentariu sau feedback-ul; *Toate imaginile sunt luate de probă.S-ar putea să fie o mică diferență de culoare din cauza luminozitatea și contrastul diferitelor ecrane;

Etichete: capac iphone 11 oameni, caz iphon 12 mini, iphone 12 mini oreja caz, iphone 12 din piele, iphon 12 pro max, caz iphone12, iphine 11 pro max cazul de lux, xs max acopere dumnezeu, caz pentru iphon 12 pro max, iphone 11 oameni
Design Simplu
Tip Montate Caz
Compatibil Marca Apple iphone
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 6.1
Funcția Anti-knock
Caracteristici Moda din Piele de Caz pentru iPhone 12 Pro Max
Compatibil Model de iPhone iPhone12 Pro Max

Scrie o recenzie

Produse similare