Oferta

18.10lei

24.77lei

12 Buc/Set Conica-Răsucite în Spirală fără Fum Masă Lungă perioadă de Lumânări de Ceară H58C

Adaugă o recenzie

70640 Caracteristici:

Conicitatea lumanare este realizat din 100% parafină și bumbac pur de bază.Aceste de înaltă calitate lumânări arde curat, fara scurgeri sau provocând haos.

Conicitatea lumânare taxi fi utilizate pe scară largă, potrivit pentru toate standard sfesnice si sticla sfesnice.

Aceste înalt lumânări conice caracteristică design elegant și sunt potrivite pentru restaurante, evenimente speciale si petreceri.Lor aspect clasic completează aproape orice decor.

Conicitatea lumânare poate adăuga atmosferă romantică la lumina lumânărilor cina cu cei dragi, potrivit pentru cele mai multe sfeșnice și candelabre, perfect pentru utilizarea în interior și exterior.

Conicitatea lumânare este într-adevăr dripless și un ideal amestec de ceara de greu și potrivit wick.Dar în condiții de ardere trebuie să fie ideale pentru a păstra dripless lumânare din care picură.Lumânarea trebuie să stea în poziție verticală chiar dacă unghiul nu este mic și să fie ținute departe de ventilație (aer conditionat, ventilatoare, în aer liber, geam aerisire), deoarece temperatura poate provoca flăcări pentru a sări mai mult decât de obicei sau de ceară zone care nu au ajuns în mod normal, atunci provocând scurge.

Caietul de sarcini:

Material: parafina

Culoare: Verde, rosu, auriu, argintiu, roz, cupru, alb, ivory, galben, violet

Dimensiune produs: 25x2cm

Greutate produs: 55g/1 buc

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

12 x Lumânări Conice

Etichete: celinny lumânări de ceară, tsleen lumanare led, lumanare pentru borcan, candel borcan, mult poftă de mâncare lumânare, d, umidificator wick, ziua candel, vertebrele lumânare bastoane, lumanari conice
culoare Verde, roșu, auriu, argintiu, roz, cupru, alb, ivory, galben, violet
Origine NC(de Origine)
Material parafina
Greutate Produs 55g/1 buc
Cantitatea 1set/12buc
dimensiune produs 25x2cm

Scrie o recenzie

Produse similare