Oferta

73.30lei

146.61lei

QHTITEC Precizie de Înaltă Calitate Set Surubelnita Multifunctionala 115 1 Instrument de Piese Magnetice Computer Repair Tool Kit Caz

Adaugă o recenzie

QHTITEC Precizie de Înaltă Calitate Set Surubelnita Multifunctionala 115 1 Instrument de Piese Magnetice Computer Repair Tool Kit Caz

[O gamă largă de 115 plus 1 șurubelniță kit] Acesta poate fi folosit pentru electronice,iphone,ceas ,ochelari,laptop,Bijuterii și electrocasnice, cum ar fi televizoare, aparate de aer condiționat, etc. Ne-am pregătit, de asemenea, trei impact deosebit biti T6, T8 si T10 gol prune,disponibil pentru repararea de mașină de joc, cum ar fi ps3,ps3.Acest kit de instrument poate satisface nevoile de zi cu zi..

[Precizie șurubelniță set cu un profesionist de stocare de caz și micro magnetic pad] Acest mini set de șurubelniță este echipat cu o cutie de depozitare din plastic, care este rezistent la șocuri.Aranjamentul este proiectat în mod corespunzător, cardul de poziție este în concordanță și elementele sunt lipite.În plus,un magnetice pad este echipat,care este folosit pentru colectarea șuruburi mici,pentru a evita șuruburi lipsă.Perfect eliminând posibilitatea de șuruburi lipsă,care este un alt motiv pentru tine de a alege acest produs.

[Electronic șurubelniță disponibile pentru îmbunătățire acasă accesorii] Disponibil la soft si hard extensii pentru colțuri strâmte.Este, de asemenea, echipat cu antistatic pensete și non-alunecare silicon mânere pentru toate ocaziile.

[Profesională material de acest mini set de șurubelniță este garantat] crom vanadiu cap are o duritate de 55-60HRC.Cel puțin asta acasă trusa de scule este magnetic, cu asigurare de bună calitate și operativitate.

[1 an gratuit de garanție], Dacă aveți orice probleme sau elemente lipsă, nu ezitați să ne contactați,suntem mereu aici și nu vom suferi nici o pierdere.

Etichete: reparare pc, tastatură de calculator piese, laptop instrument de reparare kit, piese de calculator cutie, lucrurile caz de calculator, macbook screwdrive, set de reparație, computer repair tool set, speciale de calculator cazul, 115 set de șurubelniță
Aplicația 5 Repara Telefonul
Aplicația 8 Reparare Comutator
Aplicația 10 Instrumente De Hobby
Tip Instrument De Mână Piese
Material Din Oțel Inoxidabil
Utilizare DIY acasă
Aplicația 3 Reparatii Macbook
Aplicația 4 Reparații Xbox
Aplicația 2 Reparare Tablet
Aplicația 7 Reparații Joc Consola
Aplicația 9 Reparații ps4
Aplicația 6 Reparare PC
Aplicație 1 Reparații de telefon
Numărul De Model THSD-102
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare