Oferta

15.46lei

18.18lei

Rattan naturale Pasăre Jucarii Papagal de Companie de Mestecat Jucării Stea cu Cinci colțuri Rattan Mingea Jucărie de Culoare Aleatorii Colivie Accesorii Decor

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

Tip De Element:Pasăre De Jucărie

Jucarii Tip:Jucarie De Mestecat

Material:Ratan

Culoare:Multi-color

Lungime:5.91"/15 cm

Lățime:9.06"/23 cm

Publicul Țintă:Păsări

Caracteristici:

1.Fabricat de înaltă și bine materiale de calitate,astfel încât produsul este sigur și inofensiv și animalele de companie pot mesteca.Vă puteți simți confortabil să-l cumpere ca un cadou pentru animale de companie.

2.Luminoase de culoare și dulce sunet de clopot poate atrage cea mai mare atenție de păsări pentru a avea un amuzant joc de timp.Jucărie de mestecat are funcția care-l poate scuti de stres și plictiseală, care sunt favorabile pentru sănătatea lor fizică și mentală.

3.Jucăria poate satisface instinctul de pasăre trebuie și pot fi mestecate pentru păsări la usurinta.

4.Swing promovează exercitarea și ajută la papagali dezvolta abilități de coordonare și echilibru.

Pachetul Include:

1 x Companie de Sârmă de Desen Rattan Minge Stea cu Cinci colțuri Blocuri de Jucărie de ros

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: toikka păsări, prinde păsări, stud păsări, foto păsări, con păsări, avionul păsări, mor păsări, surse de păsări, agaporni păsări, topuri păsări
Material Rattan
Nume De Brand Chicdog
Tip Păsări

Scrie o recenzie

Produse similare