Oferta

14.81lei

20.87lei

Yeele Ciment Alb Perete Negru Graffiti Scara Pisicii Drum de Piatră de Fundal Fotografie Studio Foto pentru Decor Personalizat Dimensiune

Adaugă o recenzie

YEELE -Suntem producător profesionale de fotografie de fundal produse, cu design perfect, producție, vânzări și post-vânzare de echipa, dedicat pentru a furniza cel mai economic și de înaltă calitate, fotografie de fundal pentru clienții noștri!

DESPRE USUAGE

Potrivit pentru copiii nou-născuți copil de dus ziua de nastere decoratiuni de partid,personale portret, de produs și de familie, fotografie de grup.Poate fi de asemenea utilizat pentru studio, cabine, petreceri, și pentru nunti & afaceri/comercial,înregistrare video.

DESPRE MATERIAL

SUBȚIRE de VINIL (de ASEMENEA, PÂNZĂ SUBȚIRE) material de Vinil este cel mai bun material pentru imprimare, deoarece culoarea este mai strălucitoare și vii.Acest material este, de lumină, ușoară, diafană,care este potrivit pentru utilizarea în interior.Nu este lavabil.

POLIESTER este foarte moale, cu o calitate bună.Ea poate fi spălate, de asemenea, poate fi folosit în aer liber, și poate fi utilizat în mod repetat.

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

Vinil de imprimare efect este puțin mai bună decât poliester.Vinil de imprimare color de saturație este mai mare.Dacă aveți deosebit de ridicat cerințele de fidelitate de culoare, este recomandat să alegeți vinil.Dar materialul de vinil va fi un cutelor din cauza transportului.Poliester nu se decoloreaza cu ușurință atunci când sunt expuse la apă, și pot fi spălate cu apă.Poliester material este superior și adecvat pentru utilizarea în aer liber.Dar prețul este mult mai scump decât de vinil.

DESPRE PERSONALIZARE

Oferim gratuit servicii personalizate.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a plasa o comanda si spune-mi creativitatea.Vom face probe pentru tine până când sunteți mulțumit cu el.

DESPRE RIDURI

Aerul e-mail are restricții de mărime, așa că a trebuit să-l expedieze prin intermediul unui pliant de rulare și va fi normală dacă există unele riduri.

Metoda 1

Puteți Fier de spate pentru a elimina ridurile.Notic vă rugăm să: Utilizați temperatură scăzută!

Metoda 2

Rulezi strâns, cu un cilindru, și de așteptare pentru 3-4 zile.

Metoda 3

De căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.Te rog, fier de suprafața din spate cu abur de fier.(Notă: IP65 waterproof).

DESPRE DIFERENȚA DE CULOARE

Deoarece modul de culoare de la display si imprimanta sunt fundamental diferite, diferenta de culoare este inevitabilă, dar putem controla această eroare foarte bine și nu va afecta efectul de fotografiere.Dacă aveți confuzie cu privire la acest lucru, vă rugăm să ne contactați pentru a obține fotografie de referință.

Etichete: ciment pulverizator, mortar pulverizator, iepure tunel, foto wallpap, lepim, flori de perete fotografie, fibre de ciment, lumanare de ciment, scara foto, liniar duș
Stil scenic
Pachet Da
Dimensiune According to option(width x height)
Origine NC(de Origine)
Tip Spray De Vopsit
Nume De Brand Yeele
Vă rog să observați Articol conține doar fundalul(FARA LIPICI)
Numărul De Model NLT00481
Personalizabil Da
Fibre Chimice Inkjet Tesatura Nu lavabil
Material Vinil

Scrie o recenzie

Produse similare