Oferta

292.69lei

479.81lei

JanPet 1200M la Distanță de Vânătoare de Formare de Câine Guler rezistent la apa Reîncărcabilă Electrice Formare de Câine de Companie Zgarda Pentru Caini Trainer

Adaugă o recenzie

JanPet 1200M la Distanță de Vânătoare de Formare de Câine Guler rezistent la apa Reîncărcabilă Electrice Formare de Câine de Companie Zgarda Pentru Caini Trainer

Bine ati venit la JANPET!În ultimii 2 ani, suntem commietted pentru a oferi cele mai bune soluttion pentru cei abaterile câini.Am avut mare succes în dezvoltarea de produse de înaltă calitate care lucrează, în timp ce sustinandu-l cu invidiat de asistență pentru clienți.În lumea de astăzi, este rar ca o companie va ține de promisiunea lor și înapoi produsele lor 100%, acest lucru este exact ceea ce facem la JANPET.Am pus succesul nostru la calitate oferim și rezultatele pe care le produce pe o bază consistentă.La JANPET ne mândrim în curs de dezvoltare cea mai mare produse de calitate și oferindu-le clienților la un pret corect, doar mai mare decât costul.Aceasta este filozofia noastră, de a da inapoi pentru clienții noștri prin utilizarea celor mai bune materii prime, astfel încât să putem oferi produsele de care avem încredere și clienții noștri pot avea încredere.

Caracteristici Principale:

1. Raza de acțiune în câmp deschis este de până la 1200 de metri,

2. Tren de până la 3 câini de la același transmițător.Această listă este doar pentru un singur câine

3. 10 nivele de șoc static

4. 10 nivele de vibratii

5. "Buzz" sunet activat cu un buton separat

6. Două butoane "+" și "-" vă permite să setați șoc și vibrații de intensitate

7. Câinele Butonul de Selecție vă permit să selectați câinele

8. Lcd display digital pentru 10 șoc și vibrații nivelurile și de câine ID

9. Memoreze șoc și vibrații nivel în transmițător pentru diferite câini

10. Ușor pentru funcționarea cu cauciuc buton

11. Rezistent la apa emițător și receptor.Câinele poate înota liber.

12. Reîncărcabilă 3.7 V Li-ion baterie pentru emitator si receptor

13. Puternic TPU Guler Curea

14. Led indicație redus de energie, lumina roșie va clipi atunci când nivelul bateriei este scăzut.

15. Complet funcțional multi-sistem de formare de câine

16. Aproximativ 8 secunde în condiții de siguranță static de protecție la electrocutare

17. 2-ani garanție

Pentru acest model, poti sa te uiti pentru 10 următoarele puncte:

1-10 NIVELURI DE CORECTARE - Mult mai puțin loc pentru eroare și rapid de a utiliza, aveți nevoie pentru a corecta imediat, în caz contrar, comportamentul nu este asociat cu acțiunea.

MODUL de VIBRAȚIE - doriți să Aveți opțiunea de modul de vibrații înainte de a vă trebuie să utilizați un șoc ca asta de unul singur este destul de des

MODUL de SUNET - Unii caini au nevoie doar de un semnal sonor sau mod de sunet pentru a modifica comportamentele nedorite.

NICI MODUL de AȘTEPTARE Standby moduri de a salva de viață a bateriei, dar nu sunt gata pentru a utiliza atunci când aveți nevoie de ele.Corect procesul de corectare ar trebui să fie o acțiune instantanee.Cele mai multe produse care oferă un modul de așteptare trebuie să fie luate de așteptare înainte de a le utiliza, acest infrangeri obiect.

ECHAREABLE BATERIE - E-gulere că nu folosiți o baterie reîncărcabilă costa o mulțime de bani de-a lungul timpului.Acest lucru este pentru că ei se scurge prin baterii într-o chestiune de săptămâni.

Rezistent la apa - vrei un guler câine de formare, care este complet rezistent la apa, nu rezistent la apă, în caz contrar acesta va fi spart foarte usor.Nu se poate prezice când câinele tău va sări într-o băltoacă sau va ploua.În funcție de unde locuiți acest lucru poate oferi o mare problemă.

GAMA - O zgarda de dresaj cu un interval scurt de obicei, nu va funcționa decât dacă acestea sunt în grădină sau chiar în fața ta.Publicitate distanțele sunt în condiții perfecte, fără interferențe de la lucruri cum ar fi telefoane mobile sau orice altceva care poate perturba frecvență.Întotdeauna cred că de acest lucru atunci când sunteți de cumpărare un guler și de obicei locuri va fi un câine.

MEMORIE - Aceasta este o caracteristică care salvează setările anterioare, precum și de conexiune, astfel încât să nu păstreze nevoie să se reconecteze sau reprograma de fiecare dată.

UȘURINȚA DE UTILIZARE - o Altă caracteristică cheie, ceva la fel de simplu posibil, care are loc de muncă este destinat pentru a face merge un drum lung.

VÂNĂTOARE de CALITATE - E-gulere, care sunt concepute pentru o vânătoare standard sunt de obicei de o calitate mai bună ca ele sunt adesea folosite în cele mai rele condiții și trebuie să dețină

PACHETUL INCLUDE: De această listare, este de formare pentru doar 1 caine.Cu toate acestea, există 3 TPU guler opțional.Puteți alege orice culoare unul dintre negru, portocaliu și verde.

Etichete: guler de câine șoc, cușcă de câine de formare, anti coaja de câine, câinele tren, anti coaja, oamenii șoc guler, caine mare, camera j5, câine de vânătoare guler, de sex masculin șoc guler
Certificare CE, RoHS, FCC
Nume De Brand JANPET
Principala Caracteristică 2 Rechareable câine receptor guler
Material Plastic
Principala Caracteristică 1 Rezistent la apa câine receptor guler
disponibil câini Pentru 1 câine
Metode Semnal sonor, vibratii statice și șocant
Cerere La Distanță De Formare De Câine Guler
Tip De Element Formare Gulere
Tip Câini
Numărul De Model dt1200v
Gama 1200metere

Scrie o recenzie

Produse similare