Oferta

71.07lei

77.25lei

Coase Tech Broderie Cercuri pentru Fratele Masina de Brodat Rame pentru Fratele PE100 Copil de Blocare EM1 EM2 Accent Bemina 500 SA416

Adaugă o recenzie

Caracteristicile Produsului

1. Coase Tech broderie cercuri sunt precise, puternice, și cleme material ferm. 2. Clar marcajele de pe cerc pentru referință ușoară. 3. Folosit ca un înlocuitor perfect de la vechiul cerc sau au un plus de cercuri pentru a accelera proiecte de broderie. 4. Puternic de export cutie de carton cu bulă de aer de film pentru a proteja bunurile pe durata transportului si livrare rapida.

Lista De Ambalare

1 x Fratele Broderie Rame: ST416

Coase Tech Certificat de Autorizare

Despre Coase Marca Tech

Coase Tech, dedicat în Broderie si de Cusut industrie pentru mai mult de 12 ani, a oferit milioane de mii de broderie rame, presor picioare și alte instrumente de cusut & accesorii pentru clienții din întreaga lume.Cu produse de înaltă calitate și servicii calde, Coase Tehnicianul extrem de recomandare din întreaga lume, și vă va ajuta să Fi Propriul Tau Designer de Moda.

Despre Feedback-Ul

Suntem un fel și furnizor cinstit, sper ca fiecare client al nostru bucurați-vă de cumpărături în magazinul nostru. 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv – Toate Rating de 5 Stele.Este foarte important pentru afacerea noastră și e o mare onoare să-l iau de la tine dragul nostru client. 2. Dacă aveți orice problemă cu privire la produse și servicii, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice comentarii și vă vom oferi cele mai bune soluții.Multumesc.

Despre Transport și Note

1. În întreaga lume livrare prevăzută, cu excepția pentru câteva țări. 2. Am vânzător nu sunt responsabil pentru taxa de import, cumpărătorul este responsabil pentru aceasta. 3. Datorită diferenței de monitoare și efect de lumină, culoarea reală a produselor ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. 4. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual. 5. Dacă nu ați primit bunuri în perioada de livrare, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului.

Mai Mult De Recomandare

Etichete: fratele cadru, laec broderie cerc, cross stitch cadru, fratele broderie cerc, fratele industriale masina de brodat, broderie titular, broderie picior, fratele hoop, hl3040cn, fratele mai mare cercuri
Compatibil Model 4 Bemina Deco 500 600
Compatibil Model 5 White3300
Compatibil Model 1 Frate PE-100 PE-150 PE-750D PE-150V 170D
Material Plastic
Tip Broderie Cerc
Numărul De Model SA416
Nume De Brand Coase Tech
Broderie zona 2.75*2.75 inch(70*70 mm)
Compatibil Model 2 Frate PE-180D PE-119D PE-200
Calitate 100% Verificate Înainte De Expediere
Compatibil Model 3 Copilul de Blocare EM1 EM2 Accent
Utilizarea Broderie

Scrie o recenzie

Produse similare