Oferta

57.89lei

60.94lei

Telecomanda Pentru Philips HTL1193B HTL1193B/79 HTL1193B/94 HTL1193B/98 Bluetooth Soundbar Sistem de Boxe

Adaugă o recenzie

Descriere 1.Un brand de Înlocuire ,se Referă la Fotografie

Modele compatibile: vă Rugăm să verificați aspectul butonul de mai jos pentru a se asigura că este potrivit pentru nevoile tale,dacă aveți nevoie de orice anumită unul sau buton de important ,pls lasă-mă să știu înainte de a cumpăra.

2.detaliu de ambalare:pachet standard cu cutie mică pentru fiecare piesă.

3.cantitatea de discount este disponibil.

4. bateriile nu sunt incluse.

Transport

1.Elementul va fi din China la nivel mondial.

2.Principal mod de transport maritim este DHL,EMS și Singapore post.Veți obține articolul dvs. in aproximativ 3-5 zile lucratoare prin DHL; Sau va ajunge în aproximativ 5-7 de afaceri de zile de către EMS,de 17 22business zile prin Singapore Post.

3.Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.

4.Ne-ar dori să-livrare elementul prin alte mijloace,dar cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru plus taxele de transport maritim.

5.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul).Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.

6. Conform politicilor din Brazilia post ,nu va fi tariful la transportul în Brazilia, și cumpărătorul va fi responsabil pentru a ajuta la vămuire și pachetul va fi trimis după tariful este plătit.

Se întoarce și schimburi

1.Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi.Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.

2.Acest articol este furnizat de 90 de zile de garanție de achiziție, cu excepția omului paguba și daunele cauzate de defectarea sau funcționarea necorespunzătoare a proiectorului.

3.Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxele de transport și manipulare pentru schimb.

Contactati-ne

1.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj.

2.Noi en-gros de TELEVIZIUNE original Lampi /becuri/modle,TELEVIZOR compatibil lampi/becuri/modle, proiector telecomenzi......

Etichete: auto pioneer radio, bluetooth vorbesc, bluetooth soundbar difuzor, control home theater philips, înlocuit de control de la distanță, 423 mhz control de la distanță, difuzor, control de la distanță pentru android smart tv box mxq, bose control, bar tv
Comunicare Wireless IR
Canal 1
Pachet Da
Frecvența 433 MHz
Nume De Brand UNICELAI
Utilizarea Audio / Video Jucători
Numărul De Model NICI unul
Sprijin APP No
starea Noi
Predarea de timp Același sau de 1 zi lucratoare
culoare negru
Reducere de cantitate Sprijin en-Gros,va oferim cel mai bun pret
Tip Baterie AAA*2 ,nu sunt incluse

Scrie o recenzie

Produse similare