Oferta

76.88lei

85.43lei

Ciorapii medicinali Femei Bărbați de 30-40 mmHg Deget de la picior Deschis Sprijinul pentru Asistentă Medicală,de Zbor,de Călătorie,de Sarcină,de Maternitate,Varice,Edeme

Adaugă o recenzie

30-40 mmHg compresie sosete, de asemenea, cunoscut sub numele de Clasa III de compresie, sunt folosite pentru a trata o varietate de moderată până la severă, afecțiuni medicale, inclusiv edem, limfedem, stazei venoase, ulcere, tromboză venoasă profundă și insuficiență venoasă.Acest nivel de compresie ar trebui să fie purtate doar atunci când prescris de către medicul dumneavoastră sau furnizorul de îngrijire a sănătății.

Medicii recomanda 30-40 mmHg ciorapi de compresie pentru insuficiență venoasă cronică.Aceasta are loc atunci când valvele din vene devenit deteriorat, ceea ce poate duce la punerea în comun de sânge în picioare.Reunite sânge poate provoca umflarea, dureri, durere și chiar leziuni ale pielii sau ulcere. 30-40 mmHg compresie sosete va crește în circulație și de a oferi ajutor de la simptome dureroase.

Condiție:

▸ Insuficiență Venoasă cronică (CVI)

▸ Tromboză Venoasă profundă (TVP)

▸ Moderate / Severe, Umflarea

▸ Varice Moderate / Severe

Caracteristici:

Cea mai recentă tehnologie de tricotat și Microfibră de Nailon, pentru a crescut de moliciune și confort.

▸ Brand: VARCOH ®

▸ Seria: Chirurgical Clasa

▸ Gen: Unisex | Femei | Bărbați

▸ Compresie: Extra Firma de 30-40 mmHg

▸ Material: Opac

▸ Culoare: Bej , Negru

▸ Dimensiune: Variază

▸ Grupa de vârstă: Adult

▸ Material Conținut:70% Nylon, 30% Spandex

* Dimensionarea fiecare brand, de asemenea, variază.Pentru a vă asigura că se comanda dimensiunea corectă pentru tine, vă rugăm să consultați dimensiunea diagramă pentru acest produs înainte de a face selecția.

Ghid Marimi:

✸ Dimensiune Notă:

Pentru că aceste șosete sunt mai înguste decât în mod normal ciorapi, ai putea comanda o dimensiune mai mare dacă acestea aparțin următoarele cazuri:

1. Între două dimensiuni;

2. Prima dată purtarea de ciorapi de compresie,

3. Vreau mult mai confortabil de purtat.

✸ Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să ne contactați.

Modelul arată:

Etichete: ms yoga șosete, pantaloni de maternitate femeile gravide haine, medicale istrument, oamenii pur ciorap, compresa, sarcina suport, chilot gravide, trek sosete pentru femei, lux femeie designer dantelă ciorapi, turism negru șosete
Grosime STANDARD
Numărul De Model ZTLZ-Femei
Material Nailon
Ciorap Tip Casual
Obscene Imagine No
Nivelul De Compresie 30-40 mmHg
Model Tip Solid
Nume De Brand VARCOH
Sugestiv Sexual No

Scrie o recenzie

Produse similare