Oferta

19.89lei

Din Oțel Inoxidabil Crema Corn Matrite Cannoli Tuburi Inghetata Mucegai Produse De Patiserie Waffle Cone De Patiserie Rola Corn Croissant Mucegai De Copt

Adaugă o recenzie

25902226207940138 TORT COOKIE MUCEGAI NE $ 4.29 / US 13.99 DOLARI / US 11.99 DOLARI / NE $ 5.29 /

Crema Corn Matrite Cannoli Tuburi Inghetata Mucegai

Caietul de sarcini

Denumire Produs: Crema De Corn Matrite Cannoli Tuburi Inghetata Mucegai

Produs Dimensiune:3.6*12.7 cm

Greutate produs:15g/per

Ambalajul Produsului; Singur Sac Pp

Caracteristici EST A MENȚINE ȘI economie de SPAȚIU: suprafață Netedă previne patiserie lipit de ea.Aproape fără sudură crema de corn de matrite nu prinde aluatul și să-l ușor pentru a elimina produse de patiserie.Se spală cu perie de curățare gratuit pentru tine cu ușurință.Se usuce bine înainte de depozitare.Nevoie doar de un spațiu mic, dacă te stivă crema corn matrite împreună, unul câte unul.FUNCȚII: Pentru copt in forma de con coji de patiserie cum ar fi crema de corn, corn francez, înghețată, înghețată mic con (poate transporta 1,5-in-dia bile de inghetata), fulgii de patiserie, pizza conuri, con vafe și modelarea pizelle, etc. Cuptor în condiții de Siguranță pentru copt și fryer în condiții de siguranță pentru a prăji adânc.Cum de a face crema de corn?Se taie foaie de patiserie puf în fâșii; Înfășurați banda în jurul crema de corn de mucegai; Perie de ou se spală pe ele; Face crema corn matrite sta în picioare sau așezați pe tigaie; se Coace până când de aur, sau se prăjește în ulei; se Lasă shell pe matriță pentru un timp pentru răcire; Spin crema corn mucegai în interiorul coajă și mucegai va aluneca cu ușurință; Umple hallow cu crema sau ceva ce-ti place, Pune o crenguta de marar pentru a face "morcoveață" pe fiecare.

Notă:

Daca vrei sa faci 4-a sau a-5-strat de crema de corn, lățimea de bandă este mai bine să fie de aproximativ 1,5 cm; dacă doriți mai multe straturi, banda ar trebui să fie un pic mai restrâns.

▶Vom accepta mai multe metode de plată, cum ar fi carduri bancare, carduri de credit, Paypal, etc.

▶Dacă sunteți în imposibilitatea de a plăti, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp.Vom informa prompt cauza problemei și vă recomandăm metoda de plată potrivită.

▶Vă rugăm să confirmați dacă adresa de livrare este corectă înainte de a plasa o comanda

▶Produsele noastre sunt expediate din China.În mod normal, în conformitate cu logistica metoda pe care o alegeți, veți primi pachetul în 15-60 de zile.În circumstanțe speciale (afectată de mai mulți factori), pachetul va fi primit în termen de 90 de zile de la ultima.

▶Dacă nu ați primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp.Vom urmări Logistica informații în timp util și să ofere asistență în capacitatea noastră.

▶ Noi acordăm o mare importanță pentru client.Atunci când primiți pachetul, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți într-un timp util.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.

▶ Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să dați laudă de cinci stele.Vom aprecia comentariile dumneavoastră.

25902226207940138

Etichete: tort masina automata, Tort De Matrite, con de inghetata, tort de țeavă, filtru de con, crema de magie, tigaie de presă, cannoli mucegai, cannoli tub, filtru de vafe pentru inghetata
Sugestiv Sexual No
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand DU-TE REPEDE DISTRACTIV
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Tip Tort De Instrumente
Cerere Bucătărie De Copt Magazin
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Categorie Bicarbonat de mucegai/mucegai tort
Certificare CIQ
Numărul De Model KM00004
Forma Forma Neregulată
Caracteristică Eco-Friendly
Categorii De Produse croissant cu mucegai

Scrie o recenzie

Produse similare