Oferta

16.23lei

32.46lei

Fierbinte de Vânzare Personalizate Hawaiian Faimosul Oraș Turistic Surfing Retro Anti-decolorare Decorative Placa de Tablă Vopsea Tablă de Metal Sign

Adaugă o recenzie

Nume: Tablă de Metal Dimensiuni: 20x30cm Greutate: 0,18 kg material: metal 1. Durabil-7,8 *11.8 metal sign, tipărit cu două culori termina pe tablă, care pot fi afișate pentru mulți ani.

2.Ușor să stea echipat cu patru șuruburi cu găuri, greutate de lumină poate fi instalat cu dublă bandă sau benzi de comandă.

3.retro-artificiale-l aducă și rugina dau perfect look de senzație retro, și se pare foarte cool și potrivit în orice garaj, bar, magazin, de studiu sau de arbore.

4. cadoul perfect-un adevărat cadou unic garantat pentru a aduce un zâmbet *culorile Reale pot varia în funcție de setările monitorului. (În principal din cauza diferenței de culoare a telefonului mobil ecran de afișare).

Etichete: fiat tin, etaj autocolant, personalizabil poster, surf decor tropical, surf decor simplu, afișare semn, navigarea bord decor, metal decor surfing, firma de tinichea, tin tin
Numărul De Model A355
Material Metal
Forma Dreptunghi
Stil Europa
Nume De Brand gongzhi

Scrie o recenzie

Produse similare