Oferta

27.78lei

38.60lei

Polimer Fondant Matrite 3D Panou de Perete Dantela Beton Designer DIY Rama Foto Decor Tort Mucegai

Adaugă o recenzie

mucegai silicon chrismas mucegai silicon pentru rășină mucegai silicon pentru sapun mucegai silicon beton mucegai silicon tort mucegai silicon flori de mucegai silicon pentru ghivece de plante mucegai silicon pentru rășină epoxidică mucegai silicon fondant lut mucegai papusa de lut polimeric mucegai lut mucegai chrismas lut mucegai silicon lut mucegai lut polimeric, matrițe de silicon

Polimer Fondant Matrite 3D Panou de Perete Dantela Beton Designer DIY Rama Foto Decor Tort Mucegai

Mucegai silicon de curățare și întreținere:

1. Înainte de prima utilizare, în primul rând cu apă sau detergent de curățare pentru a îndepărta murdăria de suprafață.Înainte de a o matriță pentru copt, folosiți o cantitate mică de unt aplicate în interiorul matriței.Chiar și atunci când se utilizează o matriță, cum ar fi sloturi goale pot fi adăugate la rezervorul de apă gol, aerul de ardere este interzisă.

2. După fiecare utilizare, poate fi înmuiată în detergent diluat soluție timp de 10 până la 30 de minute, se spală cu o cârpă moale pentru curățare, nu folosiți dure de curățare, bile și alte obiecte curățate pentru a evita mucegai daune cauzate de zgârieturi.După spălare, vă rog, uscat, plasat într-o cutie de depozitare, silice reacție predispuse la electricitate statică, va absorbi mici particule din aer și praf, pe termen lung, atunci când nu este în uz, pentru a evita expunerea directă la aer.

3. Pentru cuptor, cuptorul trebuie să fie plasate în partea de mijloc, și de încălzire pentru a menține o distanță de aproximativ 10 cm, și păstrând pereții cuptorului 5cm distanță, astfel încât să nu deteriora mucegai temperatura.

4. Aceasta este partea de mucegai are un decalaj de când fabrica a fost tăiat, eliberarea este de a facilita cumpărători.Dacă nu taie, nu se poate elibera.În uz, incizia pentru totdeauna după învelite în folie de plastic sau pune-benzi de cauciuc poate turna lichid

Mucegai silicon Caracteristici Produs:

1. Silicon Silicon componentă principală este de siliciu este prezent în nisip, piatra, cristal ingrediente naturale.Nu cauciuc, nici de plastic!Gel de siliciu este o piatră de pe plajă, mediu emisii reduse de carbon.

2. De înaltă rezistență silicon flexibilitate, rezistenta la coroziune, temperatura optimă pentru gătit, copt, este cel mai bun de materii prime în contact direct cu produsele alimentare, și simplu și practic.

3. Adoptarea de detectare, sănătate, antibacterian natural, poate preveni dezvoltarea de bacterii și de ciuperci.Prin urmare, consumabile pentru sugari, consumabile medicale, există o mulțime de produse din silicon.Cum ar fi: suzete, silicon, plastic și altele.

4. Pot fi reciclate, durabil, consum redus de energie.

5. Proprietățile mecanice ale o structură stabilă, care are rezistenta la temperaturi extreme, un interval larg de temperatură.Temperatura cea mai scăzută temperatură de minus 40 de grade, temperatura maximă de 230 de grade, caldura care este uniform congelate.

6. având alte tipuri de agenți de curățare și substanțe corozive rezistență la coroziune și ușor de curățat.

7. După utilizare, orice materii prime nu se va lipi de mucegai.

Etichete: lut instrument, cadru de polimer, polimer spumă de fotografie, silicon alunite beton, 3d mucegai panou, 3d perete mucegai, rotunde silicon mucegai beton, silicon molde beton, lut cutter forma, mase plastice pentru perete
Material Silicon
Material1 Matrite De Silicon
Funcția 2 Fondant & Gumă De Mestecat Pastă De Matrite
funcția 3 Bomboane De Ciocolata Si Matrite
Numărul De Model lut mucegai
Origine NC(de Origine)
funcția 7 polimer fondant matrite
funcția 6 Bijuterii Rășină De Turnare Matrite
Setați Tipul No
material3 matrite din silicon moale
Funcția 4 Săpun De A Face Matrite
Material2 silicon matrite din cauciuc
funcția 5 Ceramica & Modelare Argile
Funcția 1 Alimente Grad Silicon Matrite
Tip de en-Gros No

Scrie o recenzie

Produse similare