Oferta

83.19lei

9.5 m x 0.53 m minimalist modern, non-țesute monitorului pentru dormitor, living, birou bucătărie, gazete de perete decor acasă decor dormitor

Adaugă o recenzie

descriere produs

Material: Non-țesute Performanță impermeabil: nu rezistent la apa Dimensiuni: 9.5 m x 0.53 m Stil: modern și simplu Potrivit pentru scena: restaurant, bar, club dormitor magazin de îmbrăcăminte de studiu camera de zi etc. Notă: adeziv Tapet nu este inclus (vă rugăm să folosiți lipici natural, cum ar fi orez lipici sau cartofi lipici, nu folosiți substanțe chimice adeziv)

Cât de multe role am nevoie?

Exemplu: înălțimea wa11 este între 2. 5 metri și 3 metri.

de unul singur: Dacă înălțimea peretelui este între 2,5 metri și 3 metri, puteți direct împărțiți lățimea de 1,5 9, iar numărul obținut este numărul de role.De exemplu, dacă înălțimea este de 2,7 metri și lățimea de 3 metri, apoi împărțiți lățimea de 3 1.59, care este egal cu 1.88, și numărul de role necesar este de 2.

Cu multiple fațete perete metodă de măsurare

Exemplu: înălțimea wa11 este între 2. 5 metri și 3 metri.

♦ Servicii pentru clienți de calcul: De exemplu, dacă doriți pentru a posta cameră indicat de săgeata neagră, te rog spune direct client service.Am postat patru pereți, uniformitatea este * * de metri (înălțimea de linii verzi), iar perimetrul este ** de metri (lățimea totală a liniilor roșii) (Metri adăugate) • De exemplu: am postat patru pereți, unificat înălțime de 2,8 metri, perimetrul de 12,8 metri, cât de multe role am nevoie? ♦ Calcula singur: Dacă înălțimea de la linia verde este între 2,5 metri și 3 metri, vă rugăm să împărțiți lățimea totală de linia roșie de 1.59 pentru a obține numărul de role.De exemplu, înălțimea de linii verzi în camera ta este de 2,8 metri, iar totalul roșu lățime (perimetrul) este de 13 metri.Împărțiți 13 de 1.59 egal 8.17. Relativă are nevoie de 8 rulouri pentru că ușile și ferestrele nu trebuie să fie lipite.

Ce este dimensiunea de tapet?

Tapet este de 10 metri lungime (9,5 metri pentru unele produse) ±0.3%.Tapet lățime de 0,53 metri (52 cm 53 cm). 10mx53cm tapet zona pe rola este de 5,3 metri ±0.3%. 9.5mx53cm tapet zona pe rola este 5.035 pătrat ±0.3%.Interpretarea ± 0.3%: nu este că am tăiat colțuri și se taie materiale, dar că imaginea de fundal nu este 100% corecte, atunci când imaginea de fundal nu este tăiat.De exemplu, pentru 10 metri de fundal, toleranța este de maxim 0,3 la sută, care este, în termen de 30 de cm.

memento:

Pentru că pachetul este limitată la mai puțin de 2 KG, dacă cantitatea de comandă este mai mare decât 2 sau mai mult, iar scopul nu poate fi plasat, puteți plasa comanda de mai multe ori, până când numărul dorit.Rețineți că adezivul pentru tapet nu este inclus (vă rugăm să folosiți lipici natural, cum ar fi orez lipici sau cartofi lipici în loc de substanțe chimice adeziv) Riduri pot apărea în timpul transportului, dar acest lucru nu afectează pereții de pe tapet.Acest produs este împușcat de către un fotograf profesionist, dar intensitatea luminii și intensitatea rece și caldă afișează sunt diferite, există diferențe de culoare.Pentru a evita diferențele de culoare de pe pereți, pentru ei la un moment dat pentru a se asigura că acestea provin din același lot / lot.Dacă nu există nici o suplimentare de deșeuri, este mai bine să cumpere unul mai rostogolească, astfel încât să puteți salva de utilizare.

Au un timp frumos de cumpărături, bine ai venit din nou să!

Etichete: 2 1 putere amplifire, 100 w taxa xiaomi, alcaline filtru borcan, alkaline trio radio, 1 10 rc ae86 deparazitare, 4k lcd tetiera masina, 2003 crv faruri, adaptor 2 lipo xt60, 4 biciclete portbagaj suport
Utilizare De uz casnic
Utilizarea Bătrânii Cameră
Caracteristică Foarte Groasă
Material Alte
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Stil Modern
Nume De Brand Eovna
model Benzi
Numărul De Model 33771

Scrie o recenzie

Produse similare