Oferta

23.55lei

39.26lei

Dulapul de comandă de Blocare a Ușii AP6 Nailon pentru Cutie Dulap Auto Camion cu Barca de BRICOLAJ Rarelock MMS575 hh

Adaugă o recenzie

Nume: Rarelock Dulapul de comandă de Blocare a Ușii AP6 Nailon pentru Cutie Dulap Auto Camion cu Barca de BRICOLAJ MMS575 hh

Element: MMS575 de Blocare Tip: Plat Cheie Cheie Tip: tv cu Cheie Material: PA6-a Terminat: Negru Combinație de taste: Tastat Deopotrivă Brut Greutate: 50g/buc Pachet: PP Sac de Accesorii: de Blocare*1buc, Cheie*2 buc, Cârlig*1buc Aplicație: echipamentele Terminale electronice/metal/lemn cabinet, telefon, metrou strobe,

BANCOMAT, cabina, stander, chiosc, automat de/mașină de joc, cutie de valori, dulap, cutie de scrisori,

poștale cutie, ladă, AD vitrina, monedă-op, vehicul, cutie de e-mail & cutie de instrumente, mobilier etc. Specialitatea: blocare de Înaltă calitate; Blocare producător profesionale; se Pot face mai multe Chei pentru management (Cost Suplimentar, vă rugăm să contactați serviciul clienți); Tastat la fel sau Cheie Diferite, te rog mesaj la serviciul nostru pentru a verifica; materiale Metalice, Anti-coroziune, Durabil.Observație: vă Rugăm să nu lăsați copiii să atingă, ca să nu provoca daune; vă Rugăm să nu pune în lichid acid, ca nu cumva cauza de blocare este rupt, vă Rugăm să nu distrugă, prețuiesc fiecare produs, pentru că mulți oameni plătesc efort și bucurați-vă de treaba lor.W pălărie este "Codat la fel" și "Cheia Diferite"? "Tastat la fel": înseamnă toate cheile sunt aceleași și se pot deschide toate încuietorile din același lot. "Cheia Diferite": înseamnă tastele corespunzătoare poate deschide de blocare corespunzătoare, ele nu pot deschide alte blochează în același lot.H ow despre "Master key"? "Master Key": înseamnă sistem master key.Cheile sunt diferite, înseamnă tastele corespunzătoare poate deschide de blocare corespunzătoare, ele nu pot deschide alte încuietori.Dar, există 1buc cheie Master poate deschide toate încuietorile.Nu toate încuietorile pot fi făcute sistem master key. "Am nevoie de mai multe încuietori, poți să-mi dai un pret bun ?" Da, desigur.Vă rugăm să contactați cu noi și ne spune: --- care element pe Care ai nevoie? --- Cât de multe încuietori ai nevoie? --- Și de unde sunt trimise?Va vom trimite un preț bun, vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Va vom trimite cadouri gratuite în pachetul dumneavoastră dacă puteți adăuga magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat.

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă rugăm să confirmați informațiile dvs.(numele complet, codul poștal, numărul de telefon, etc.) din nou înainte de a cumpăra.

2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați.Vom extinde livrarea de protecție data imediat.

3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Rusia sau America de Sud Țări .

4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Brazilia .

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

6. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Comunicarea este cel Mai bun Mod de a rezolva problemele.

Etichete: barca de blocare, ap6, cheia ușii, ușă de blocare monede, tija nylon, baie de blocare, cutie de blocare camion, nylon pa6, universal de blocare a ușii corpului, corpul de blocare
Cerere Usi,Ferestre,Dulap,Cutie,Sertar,Cutie Poștală,Mașină,Mașini,Biciclete,Motociclete
Material ap6
Pachet Pachet
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model MMS575
Dimensiune Different Size
Nume De Brand R
Tip De Blocare cabinet de blocare
Greutate 50g

Scrie o recenzie

Produse similare