Oferta

1 030.40lei

3 030.59lei

Irisolink Camera de Securitate Wireless Sistem 8CH NVR Înregistrare Audio 1080P Camera IP Nightvision Tuya Wifi Sistem de Supraveghere Video

Adaugă o recenzie

Irisolink Sistem De Supraveghere Video Wireless

Wifi Sistem de Supraveghere Video 8CH NVR Înregistrare Audio 2MP Camera IP de Securitate Nightvision Tuya Sistem Camera Wireless

Conținutul pachetului -8ch NVR WiFi*1 -IP WiFi Camera Bullet*8 -Antena WiFi*8 -NVR Adaptor de Alimentare*1 -Camera Adaptor de Alimentare*8 -Mouse-ul*1 -Cablu de Rețea*1 -Rapidă Ghid de utilizare*1 -Supraveghere Lable*8 - GRATUIT Limitat Oferta de Antena Extender*2

HD 1080P Sistem de Supraveghere Video Wireless

Rezoluție Full HD 1080P-cadouri de înaltă calitate, sporirea eficienței și capacitățile de monitorizare, ceea Ce vezi este ceea ce ai!Unde să se ascundă chiar în unghiul mort.

Auto Pereche,Real Plug and Play-Economisind timp și efort

Deoarece acesta este un sistem de supraveghere video wireless, nu este nevoie să se conecteze la dispozitiv printr-un cablu, rândul său, doar de pe dispozitiv, ține de putere și de semnal de rețea fără fir, de obicei, se va conecta automat și de a lucra pentru tine.

Umanoid De Detectare

Dacă sistemul detectează umanoid mișcări, sistemul va trimite o alarmă (Arată mesaj de la APLICAȚIA, Trimite e-mail, sistem de sonerie).Puteți ști că cineva se apropie de casa ta oricând, oriunde.

Înregistrare Audio-Atât de voce și de emoție,Face captivantă

Cu built-in difuzoare, vă puteți bucura de atât vizuale și auditive dublă experiență.Nu mai este un silent pantomimă.

NVR Wireless WIFI Gama

La 50 de Metri de Transmisie Wireless(fara obstacole)

Wireless cascadă Acest sistem wireless utilizează cele mai recente wireless în cascadă tehnologie.Atunci când camera este departe de NVR, acesta se va conecta automat la camera care este mai aproape de ea și de a transmite semnale prin acest aparat foto.Wireless cascadă tehnologie îmbunătățește semnificativ distanța de transport și de stabilitate a semnalului.

Smart IR-Cut Ture de Noapte Viziune

Smart IR-Cut filter comută automat între zi și noapte, pentru a reduce dominantă de culoare în timpul zilei și de a spori luminozitatea imaginii pe timp de noapte de a face sigur că puteți obține vii de supraveghere din zori până la întuneric.

Full HD Sistem de Securitate în Palma Ta

Bucurați-vă de confortul de a avea controlul în palma ta-notificări push cu alerte instant de oriunde din lume prin intermediul "Tuya"app pentru smartphone-uri si tablete.

Avansate de Detectare a Mișcării și mai Multe Alerte în timp Real

Utilizarea NVR-ul pentru a personaliza de detectare a mișcării exact nevoilor dumneavoastra.atunci când este detectată o mișcare,NVR-ul va salva imagini în hard disk fără a pierde orice evenimente importante.

H. 265--costuri mai mici,calitate mai mare experiență

Mai Clar , rezoluție HD vă oferim mai bună calitate a imaginii într-o rată de biți mai mică.A salva mai mult spațiu de stocare,poate reduce cu 40%-50% dimensiune,salva HDD spațiu de stocare și de a reduce costul de achiziție.

Video Cu Smart Redare

Inteligent de Redare,ușor pentru a localiza înregistrarea video pe care doriți să o redați.

IP66 rezistent la apa Wifi Camera de Securitate

Design rezistent la apa,Mai durabil și durata de viață.vă puteți simți liber să-l instalați în aer liber, cum ar fi în garaj, curte, sau oriunde altundeva.Poate sta în condiții meteorologice aspre, inclusiv ploaie, zăpadă, frig intens și căldură.

Irisolink Coajă de Metal de Fotografiat, Comparativ Cu o carcasa de Plastic aparat de Fotografiat: 1. Irisolink Coajă de Metal de Fotografiat este mai greu.Atunci când se confruntă cu vânturi puternice, camera poate reduce în mod eficient de leagăn și de a face video mai stabil; 2. Irisolink Coajă de Metal Camera are conductivitate termică mai bună, care este mai favorabil de disipare a căldurii în interiorul camerei; 3. Irisolink Coajă de Metal Camera are mai bun anti-coroziune de performanță, astfel încât camera are o viață mai lungă în mediul natural.

Adaptabilitate puternic

Ușor și compact, acesta poate fi instalat rapid în ambele acasă și comercial locuri.

Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați!Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați! 1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Timp de livrare: ----Prin poștă: în General 3-10 zile lucrătoare. ----Prin e-Mail de Aer: în General 10-30 zile lucrătoare. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 6.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 1.Oferim, de asemenea, de 2 ani de întreținere gratuită.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. 2.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. 3.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, comutator tuya, acasă sistem de camera de securitate wireless onif, nvr dahua, besder camera ip, delia camera, camera jooan, nvr, foto tuya wifi, zigbee
Funcția de elementul 4 Umanoid De Detectare
Funcția De Elementul 2 Compresie Video H. 265 experiență Perfectă
nvr 2MP 8Channel NVR Wifi
Rezoluție 2MP pentru Supraveghere Video Wireless
Element Funcție Tuya Zigbee Wireless Sistem De Supraveghere Video
Origine NC(de Origine)
PC-uri de Camera 8Pcs
Sistem TV AMICE
Pc-uri de camere 8pcs wifi camera de supraveghere
Funcția de elementul 3 Nightvision Restante
Material Metal
imagine de sistem PAL/NTSC pentru Supraveghere Video Wireless
Brand Irisolink
Nivelul De Protecție IP66 rezistent la apa pentru Supraveghere Video Wireless
Certificare ROHS
Numele produsului Sistem De Supraveghere Video Wireless
Intrare Video 8 Canal
Element Funcție 1 înregistrare audio
Funcția de elementul 5 Wireless Cascadă imbunatateste distanta de transmisie și de stabilitate
Nume De Brand Irisolink

Scrie o recenzie

Produse similare