Oferta

15.70lei

29.61lei

De Lux Pânză Textura Caz Pentru Samsung Galaxy Note 8 9 S8 S9 PLus La Șocuri Acoperire Pentru Samsung Galaxy S7 Edge Silicon Moale Caz

Adaugă o recenzie

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Vasluion.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

De Lux Pânză Textura Caz Pentru Samsung Galaxy Note 8 9 S8 S9 PLus La Șocuri Acoperire Pentru Samsung Galaxy S7 Edge Silicon Moale Caz

Etichete: android tastatura telefon, a51 din piele de caz, samasung s8 caz, portofel, samsung galaxi s7 edge caz, phon acoperă-mi, samsung galaxy a31 64gb, stiva samung s8, evaluat nota 9, note9 curea
Tip pentru Portofel Caz telefoon Caso Accesoriu Phon E Caz de Silicon
design2 coarne de epocă țesătură subțire de albine relief de lux caz acoperire pentru samsung
Caracteristici pentru Sumsang Samsu Sac celulare Sumsung Samsng movil celulare Samung
design1 pentru samsung s8 s9 plus nota 8 note9 coarne de epocă relief caz moale
Compatibil Marca Samsung
Model 1 Corn De Cerb Pânză De Caz Pentru Samsung Galaxy S8 S9 Plus S7 Edge Nota 8 9
Stil Corn De Cerb Caz De Pânză
Compatibil Samsung Model Galaxy S8
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand mksup
Design3 de lux pânză de relief de designer de brand tesatura coarne de albine coque acoperi caz
Design pentru Jumătate Înfășurat Caz la caz, Casa Drăguț Telefoon Portofel Caz de Telefon

Scrie o recenzie

Produse similare