Oferta

19.81lei

27.50lei

Solar, Biciclete Lumina Farurilor De Încărcare Noapte De Echitatie Orbire Mountain Bike Lanterna Pentru Biciclete Accesorii Echipamente De Ciclism

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. T6LED lampa șirag de mărgele: luminoase cu rază lungă de 200 m cu rază lungă de iradiere gama este, de departe, punctul de vedere este clar, și este sigur de a merge.

2. Interfata USB: încărcare rapidă, convenabil de încărcare, oprire automată de interfață este echipat cu un cauciuc manșon de protecție pentru a preveni praf și ploaie.

3. Trei moduri de lumina: Apăsați comutatorul ușor pentru a comuta la modul de lumină, și a comuta la modul de lumină în funcție de condițiile de drum.Lumină puternică ≈350 lumeni, lumina slaba ≈200 lumeni, și izbucni flash ≈350 lumeni.

Descriere:

1. Reflectorul are o larga gama de iluminare, o gamă de proiectoare unghi, un timp de iradiere la distanță, și o gamă maximă de până la 200 de metri.

Caietul de sarcini:

Material: material ABS + curea silicon

Baterie: 2000 mAh

Difuzor decibeli: aproximativ 120 de decibeli

Rază efectivă: 200 de metri

Culoare: Rosu/Albastru/Verde/Portocaliu (opțional)

Dimensiune: Aproximativ 110*40*35 mm

Metoda de încărcare: încărcare solară + USB de încărcare

Margele lampa: T6LED margele lampa

Modul de iluminare: lumina puternica / low light / flash

Pachetul Inclus:

1 * Biciclete de încărcare solară lumină corn

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: bgo dl09 ecran, ciclul de far, dokitmilu ciclismo, mușchi artificial rock, bicicleta fender munte, notre dame tricou, foarfeca, cubrebotas ciclismo, lanterna led, panou solar baterie controler de încărcare 60a
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Tirol

Scrie o recenzie

Produse similare