Oferta

640.69lei

854.26lei

Pentru BMW X5 F15 2016 2017 2018 Fibra de Carbon Exterior Spoiler Spate Spoiler Acoperiș Coada Portbagaj Boot Aripa Decor de Styling Auto

Adaugă o recenzie

Vă rugăm să notă: spoilere sunt potrivite numai pentru BMW X5 F15 2015 2016 2017 2018 model (așa cum se arată mașina din imagine in descrierea produsului).Prin urmare, înainte de a cumpăra, vă rugăm să asigurați-vă că modelul de masina ta este exact la fel ca cel prezentat în imagine.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q & A

Q: Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu?

O: În diferite țări, mașină de model pot fi diferite.Pentru a se asigura că produsele noastre se potrivesc perfect pe masina, vă rugăm să confirmați cu atenție dacă mașina ta este la fel ca masina mea în descrierea produsului.Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu.

Q:Când va fi livrat în pachet după plata?

A: de obicei, ne va lua de 3 zile lucrătoare să facă inspecție & & de ambalare organizarea transportului.Va vom trimite produsul cât mai curând posibil

Q: Este accesorii pentru instalare incluse In pachet?Cum să instalați?

O: 3M banda SAU șuruburi sunt ambalate în pachet după cum este necesar, unele părți nevoie doar de 3M și unele părți nevoie de șuruburi, vor fi trimise ca pe situație.

Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care mărfurile sunt deteriorate?

A: vă Rugăm să rețineți: atunci Când primiți pachetul pentru prima dată, vă rugăm să verificați dacă bunurile în pachet sunt în stare bună.Dacă este intact, vă puteți înscrie pentru pachet.Dacă găsiți deteriorări evidente, vă rugăm să nu semneze pachet și-mi oferi următoarele informații:

1. Aveți nevoie pentru a oferi o imagine completă a pachetului, imagini de bunurile deteriorate, și imagini din interior și exterior pachete de pachet.

2. Cel mai important lucru este că trebuie să vă adresați la oficiul poștal care a livrat pachetul dvs. de a furniza un produs daune certificatul (acest certificat trebuie vizat de oficiul poștal și logistică număr de urmărire)

Q: cât de mult impozit trebuie să plătească?

Vă RUGĂM să REȚINEȚI: produsul Nostru Pretul NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL .

În plus, poate că există un număr mic de pachete care trebuie să fie inspectate de către autoritățile vamale din cauza unor incontrolabile motive, așa că cumpărătorii trebuie să ia inițiativa de a finaliza vămuire.Vă rugăm să nu vă faceți griji, vom asista la vămuire.

Etichete: bmw f30, g30 oglindă, spoiler spate bmw, spoiler spate, 1 mașină de acoperiș monitor, bmw f15, bmw fibra de carbon, bmw x5 f15, spoiler, e87 spoiler
Tip De Element Spoilere
culoare negru
Tip De Material Fibra De Carbon
Țara/Regiunea de Fabricație China
Nume De Brand UBUYUWANT
Caracteristici Speciale coada aripa decor
Modelul Anului 2015 2016 2017 2018
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului coada aripa decor
Stil CF Stil
Lățime Produs 5cm
Articol Greutate 2.0kg
Plasarea pe Vehicul portbagajul din spate
Altă Parte Numărul NICI unul
Element De Lungime 130cm
Schimb Numărul Parte NICI unul
Înălțime Element 5cm
Numarul Parte NICI unul

Scrie o recenzie

Produse similare