Oferta

43.49lei

72.49lei

Purta Carne Șir de Mașini 49 Găuri GRĂTAR de Carne de Băț Instrument de Tofu Băț Kebab Filtru Cutie Mașină de Gratar de Bucatarie Instrument Accesoriu

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

49-gaura de design si eficient

Băț cutie conceput cu 49 de găuri pot ajuta pentru a face 49 de piese frigarui la o dată, eficiente și practice, economie de timp și de economisire a forței de muncă.

Detasabila structura

Băț box este conceput cu top detașabil capac și pereți flexibile, convenabil pentru a lua frigarui afară, ușor de utilizat și curat.

Material plastic durabil

Băț cutia este confectionata din material plastic de înalta calitate, în condiții de siguranță, anti-rugina, rezistent la uzură și durabil, care deține mult timp folosind durata de viață, ușor de curățat sub apă direct.

Dimensiuni compacte

Doar 18*14*12cm/ 7.07*5.5* 4.72 oz(L*W*H) dimensiuni, compact și ușor, convenabil de a transporta, nu ocupă mult instalarea și spațiu magazin.

Domeniul de aplicare

Băț cutie este perfect pentru tofu băț face, foarte potrivite pentru un alt fel de mâncare, cum ar fi carne de vită, miel, carne de porc și așa mai departe.

Utilizare:

Pune potrivite cub de alimentare în cutia în primul rând.

Introduce timp de grătar semn în sus capacul găuri, până la vârful semn atinge cutia jos.Vă rugăm să păstrați semn și cutie panoul de jos în unghi de 90 de grade.

Taie alimentele in conformitate cu cutie de partea gol de cuțit.

Deschide cutia și scoate 49 frigarui la o dată.

Caietul de sarcini:

Tip: băț cutie

Cantitate: 1 buc

Material: plastic

Culoare: albastru

Dimensiune: 18*14*12cm/ 7.07*5.5* 4.72 oz(L*W*H)

Greutate neta: 450g/ 15.87 oz

Pachet:

1* băț cutie

Etichete: gra grill, kebab masini, kebab machin, solar aparat de sudura, gra, tofu takumi caz, kebab, pui cuptor, grătar, frigare, automat scuipat
Nume De Brand LemonBest
Numărul De Model Băț cutie
Caracteristică Ușor De Curățat
Material Plastic
Instrument De Tip Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare