Oferta

51.42lei

71.43lei

Auto FM Transmitter Bluetooth 5.0 Receptor Radio Auto cu MP3 Player Dual USB Masina Încărcător U Disc TF Card de Apel Hands-Free

Adaugă o recenzie

Caracteristici: Lumina Înconjurătoare și Indicator LED: atunci Când alimentarea este pornită, incadrand lumina luminează în albastru, făcându-l mai ușor de utilizat în zonele întunecate din mașină și a crea o atmosferă romantică.Pe afișajul cu LED-uri, puteți cu ușurință și convenabil de afișare volumul, mașină de tensiune și de frecvență FM.

Dual USB Conexiuni și în condiții de Siguranță de Încărcare: Suporta incarcarea simultana a 2 dispozitive cu protectie la supraincarcare.Un port USB (5V / 1A), cu o muzica simbol poate citi stick-uri USB, un alt port USB de încărcare (5V / 2.4 A) taxele de inteligent dispozitiv eficient.Bucurați-vă de streaming stereo în mașină și taxa de smartphone-uri în același timp.

Trei Moduri de a reda Muzica: Bluetooth Transmițător FM poate reda clar stereo muzică în trei moduri diferite - A. Transmițătorul FM poate reda muzica de pe dispozitive compatibile Bluetooth pe masina de radio prin FM semnal; B. Flux muzică de pe cardul SD și sprijin fișiere de muzică, cum ar fi MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE; C. Transfera muzică de pe un stick USB (pana la 32 GB).

Apeluri Hands-free: Cu acest dispozitiv wireless, puteți convenabil de preluare / respinge / reapelare apeluri folosind funcție hands-free și conduce în siguranță.Zgomot și vânt sunt suprimate de către CVC tehnologie și asigurarea full duplex sunet de calitate.

Ușor de Instalat: Plug wireless car kit-ul în soclu bricheta, ton FM radio auto la o stație goală (87.5-108.0 MHz) și reglați și transmițătorul FM pe același post.

Caietul de sarcini:

Bluetooth Versiune: 5.0

Nominală Tensiune de Operare: 12V ~ 24V

Limitat Tensiune de Lucru: 8-32V

Temperatura de lucru: lt;60 ℃

Format muzica: MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE

Card TF Capacitate: 1G-32G

Baterie de Tensiune de Precizie: eroare plusmn; 1V

Gama de transmisie: Bariere în termen de 10 de metri

Distanța efectivă de la Microfon: 0.5-2 m

Frecventa FM: 87.5 ~ 108 MHz

Pachetul Include:

1 x Masina Transmițător FM

1 x Manual de Utilizare engleză

Etichete: transmițător fm mp3, auto bluetooth radio, signstek transmițător fm, albastru, transmițător fm difuzat rds, gratuit transmițător radio, walki talki, modulator fm, masina mp3 player, bluetooth fm transmitt
Element Dimensiune 8.5cmx4.2cmx4.6cm
Numele Modelului Buletooth 5.0
Tensiune 12V
Caracteristică LED display
Tip De Material ABS
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand oeny
Muzica format APE/FLAC/WMA/MP3/WAV

Scrie o recenzie

Produse similare