Oferta

27.09lei

36.12lei

2019 Nou USB Digital 1000X 800X Microscop 8 LED-uri 2MP Electronic Microscop Endoscop Camera cu Zoom, Lupa Lift Stand Instrument

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. Acest microscop vă permite să experiență de fiorul și de a descoperi o nouă lume microscopică - complet ascuns de ochiul liber.care pot mări obiectele de până la 1000 de ori de dimensiunea lor originală și folosește o imagine dinamică a senzorului și opt super-luminos LED-uri albe lumini pentru a crea imagini detaliate cum n-ați mai văzut înainte.

2. Acest lucru vă permite să vedeți chiar și cele mai mici detalii, in rezolutie mare, direct de pe ecranul computerului.

3. Detalii cum ar fi porii pielii, firele de bumbac, lăptos sau amber nori în interiorul cristale THC sau chiar zgârieturi fine pe o colectie de monede, care ar fi imposibil de detectat cu ochiul liber, poate fi ușor vizualizate prin acest uimitor USB microscop digital, cu software-ul inclus vă poate chiar salva imaginile direct pe hard disk în format JPG sau fișiere video pentru partajarea cu prietenii, familia, seful sau clientul.

4. Există chiar și un îndemână zoom și de captare foto, butonul de pe partea pentru confortul dumneavoastră.

5. Dacă sunteți un utilizator profesionist, atunci veți fi fericit să știu că acest software-ul va afișa chiar și o scală de măsurare pentru a determina dimensiunea exactă a obiectelor de vizualizare precisă aprecieri sau de evaluare a daunelor.

6. Utilizați acest aparat pentru: Examinarea bine de bijuterii, monede, timbre, electronice, Control Industrial, Piese de Calculator de inspecție, de Telecomunicații modulul de control, științifice instrument de predare, Cercetare de Laborator, analize Medicale, Scoala instrument de Cercetare, Insecte disecție de examinare, Planta disecție de examinare, examinarea Pielii, examinarea Scalpului, Textile Inspecție, Bijuterii de Inspecție, Colectii/Monedă de Inspecție, de Imprimare de Inspecție, Ajutor de Lectură, Profesorul Adauga ca Proiect, Prezentare sau pur și simplu să-l folosească pentru a avea un pic de distracție.

Caietul de sarcini:

Senzor de imagine: 0,3 M HD, Senzor CMOS (Digital 2M)

Operator: de Mare Viteză DSP

Obiectiv: Micro-Domeniu De Aplicare Obiectiv

Raza de focalizare: Focus Manual de la 0~200mm

Snap Shot: Software-ul și Hardware-ul

Captura Video Rezolutie: 640x480

Încă de Captare a Imaginii Rezolutie: 1600 x 1200(2M Pixeli),1280x960(1.3 M Pixeli),800x600, 640x480

Frame Rate: Max. 30f/s Sub 600 De Lux Luminozitate

Flicker Control: 50Hz / 60Hz Opțiune

Format Video: AVI

Snap Shot Format: JEPG

Sursa de lumina: 8 LED Lumina Alba (cu ajusta controler pe USB cablu)

Raport de mărire: 1000X (Manual)

Sursa de Alimentare: Port USB (5V DC)

Software : Driver și Măsurare

Cerințe de sistem: Pentium Calculator cu 700MHz si mai Sus, 20M HD Spațiu CD ROM Driver, 128MB RAM, Direct X VGA Card

PC Interfata: USB2.0 & USB1.1

Sistem de operare: WIN XP/VISTA/WIN 7/8 32 Muscaturi si 64 Bites

1x USB Microscop Digital

1x Ridicați Tava

1x Calibrare Conducător

1x CD

Etichete: microsc trinocular, micro camera 4k, andonstar ad407, industriale microscop electronic, usb microscop digital electronic, instrument de mână, andonstar, microsc 3000x, microscop 4 obiective, camera microsc
Raport De Mărire 500X - 1500X
Drawtube Monocular
Caracteristici handheld
Certificare NICI unul
Numărul De Model Microscop
Nume De Brand alloet
Origine NC(de Origine)
Material Metal

Scrie o recenzie

Produse similare