Oferta

75.99lei

85.39lei

Original NOU Focus Motor Pentru Panasonic HDC-MDH1 MDH1 Camera Video de Reparare Parte

Adaugă o recenzie

Detalii produs:

1).Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de livrare pentru a se asigura de lucru.

2).Ambalare: Toate Piese de Schimb Telefon Mobil Ambalate în saci anti-static cu cutie de spumă pentru a asigura siguranța în transport.

3).Gama de produse: Gama Larga de piese de Schimb pentru telefoane mobile disponibile, cea Mai bună Calitate cu preț en-gros

4).În stoc pentru a asigura promp livrare.

5).Toate produsele în stare de Brand nou

6).Vom împărtăși și de a actualiza cu cele mai recente informații pentru piese de schimb telefon mobil

Plata: acceptam Alipay,TT,Western union,Moneygram etc. alege cea mai convenabilă pentru tine.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Transport & Pachetului:

Nava în statele UNITE ale americii, prin intermediul Epacket poate dura în jur de 7 - 15 zile lucrătoare, cu număr de urmărire.Postul va fi livrat în termen de 24 de ore de îndată ce plata dvs. verificate.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice personalizate/taxe impozite suportate în țara dumneavoastră.

Retur si Schimb Politica de Returnare sau de schimb este acceptată numai unul.Elementul trebuie să fie returnate ca a primit,nu a fost folosit,nu deschis,nu sunt deteriorate.

Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.

Feedback-ul:

În scopul de a vă oferi un serviciu mai bun, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Pentru că, considerăm, de asemenea, un NEUTRU feedback-ul ca un feedback NEGATIV.

Contact: Trademanager: cn110992727 Dacă există orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin intermediul Vasluion.ro.vom răspunde în termen de 24-48 de ore,cu excepția vacanță.

Cine Suntem:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., Ltd.este situat pe Huaqiang north road, Shenzhen, care este lider de piață digitală în China.Avem experienta de senior camere digitale și camere video de la deschiderea piese de schimb, cumpărare în loturi, pentru distribuție.Oferim servicii post-vânzare și comercializare piese de schimb de DIY pentru celebrul camere digitale și camere video.Principalul nostru de afaceri este după cum urmează: camera, ecran LCD display, obiectiv, placa de baza, cablu flex,buton, cutie de Viteze, CCD, capac Baterie,Cauciuc,Geam si IC pentru acele piese care sunt fragile.Când ne-am stabilit, am insistat mereu asupra faptului că "suntem sincer pentru clienții noștri, dacă putem face asta mai bine, nu ne vom face bine".Avem grijă de clienții noștri, și ne luăm de calitate în fiecare fabricarea serios.Nostru interior management este standard.Deci, avem o bună reputație de la noastre clienții intern și în străinătate.

Vă mulțumim pentru achiziție !noi vă va arăta cele mai bune noastre de produse și servicii!!

Etichete: mdh1, 100mm cu accent motor, hdc mdh1, ahd module, lcd lumix, len motor, conditionat panasonic, camera de reparare panasonic, motor electric start, balsam de motor

Scrie o recenzie