Oferta

623.81lei

1 075.51lei

Dreamburgh AKS Plus Dual Sonda Detector de Metale Comoara de Aur Detectarea Long Range Hunter Finder Argint și Cupru Pietre Detector

Adaugă o recenzie

Caracteristici: 1. Toată producția de materiale plastice (aparatul principal și controler și încărcător și din material Plastic ambalaje din carton).Puternic de plastic cutie de exterior, rezistența la șoc, rezistența la presiune, rezistență picătură, etc. Cutie de ambalare este rezistent la apa.

2. De instrumente este ușor și ușor de transportat.

3. Dual sonda de poziționare de scanare.În căutarea pentru mai îndepărtată țintă semnale direct.

4. Îmbunătățită câștigul antenei, Asistență în Căutarea pentru mai multe ținte aflate la distanță a semnalelor.

Utilizarea Emițătorului: 1. Comutatorul de alimentare-Aceasta este puterea buton de comutare. (Atunci când aparatul nu este folosit, switch-ul nu ar trebui să fie pornit.)

2. Selectați metal doriți pentru a sonda în funcție de metal doriți să sondă: Aur, Argint, Cupru, Diam.

Notă: Se pot selecta două metale în același timp.În caz contrar se va deteriora instrumentul.

Utilizarea de Gazdă: rândul său, Doar pe comutatorul de alimentare.Acesta poate fi detectat bazează pe cele originale, selectate de metal specii de mai sus emițător.

Metoda de utilizare: Pentru că instrumentul este mânerul este liber să se rotească, vântul poate interfera cu detectorul de metale.Prin urmare, utilizarea acestui instrument în prezența vântului va fi supusă unor interferențe.Utilizarea acestui instrument este foarte mult legat de control al operatorului de scanare.

Alegeți o poziție confortabilă pentru a sta pe teren, țineți instrumentul cu mâna, și ține coatele apropiate de părțile laterale ale corpului.

Notă: trebuie să Aveți acest instrument în fața a corpului, astfel încât antena de recepție are suficient spațiu pentru a implementa și înclinați antena ușor în jos de la linia orizontală.Acest unghi este între 7 grade și 10 grade.

1. Țineți instrumentul ca mai sus, scanează foarte încet într-un arc în timp ce de cotitură tine.În acest moment, prober cot ar trebui să fie întotdeauna strâns presat împotriva ambelor părți ale corpului, și ar fi posibil să-l întoarcă de la 40 de grade la 60 de grade.Notă: explorer trebuie să se rotească încet și să păstreze corpul în echilibru.

2, reglarea scanare de acțiune.În primul rând, să antenei de recepție se întindă în mod corespunzător.Poziția antenei de recepție direct în fața dumneavoastră, la 90 de grade cu corpul tău, și să nu se abată la stânga sau la dreapta.

3. Când antena este îndreptată spre țintă, instrumentul blochează, deși continua să sondă peste țintă.Atunci când crezi că această blocare este valabil, vă amintiți această direcție.Apoi, mutați instrumentul de aproximativ 10 de metri la stânga sau la dreapta și repetați procesul de blocare țintă.Observa blocare direcția de data asta.Intersecția celor două direcții este îngropat poziția țintă.

4. Dacă vă simțiți că există un anumit decalaj în locație specifică măsurat, puteți bloca dintr-un alt unghi.Dacă ținta se află la aproximativ 10 metri, încet și constant urmeze una dintre rutele definite.Când treci la țintă și este direct de mai sus, instrumentul antena leagăne pe ambele părți.În acest moment, poziție măsurată este foarte precis.

Caietul De Sarcini: Adâncimea Maximă De Detectare: 20 Metri

Gama De Căutare: 1000 De Metri

Energie: 12V 1000~1600mAh

Frecvența de transmisie: 5.6-6KHz

Semnal Frecventa: 360-440Hz

Detectarea Tip: Aur, Argint, Cupru, Diam

Modul de alarmă: "picurare-picurare de apel" sunet de clopot

Ambalare incluse: 1 x Detector de Metale

1 x Antenă

1 x Transmițător

1 x Adaptor de Alimentare

1 x Cutie de Ambalare

1 x Manual de Utilizare

Notă: 1. Datorită prezenței de furtuni magnetice solare și aurora, instrumentul trebuie să fie comandat pentru o perioadă de timp înainte de a putea fi utilizat în mod normal.Receptorul va continua să primească semnale în acest timp, dar instrumentul nu va răspunde.Această situație este dincolo de controlul de la Ravens.Este nevoie de timp pentru a se adapta.

2, instrumentul este mult mai potrivit pentru operațiunile de teren, detectarea în zonele urbane sensibile la interferențe, în special undele radio, astfel încât înainte de a utiliza instrumentul pentru a opri telefonul.

Etichete: rază lungă de metal detector de aur, aur gama de argint detector de metale, detector de metale pentru adâncime, detector de aur, detector de detector, xp detector de metale metal, pinpointer de aur hunter, mult timp a sunat de aur și detector de metale, căutare detectoare de metal, metaldetector aur
Energie 12V 1000~1600mAh
Gama de căutare 1000 de metri
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Detectarea Tip Aur, Argint, Cupru, Diam
Frecvența semnalului 360-440Hz
Nume De Brand Dreamburgh
Adâncime De Detectare Maximă 20 de metri
Frecvența De Transmisie 5.6-6KHz
Putere Tip Baterie-Alimentat
Modul de alarmă "Picurare-picurare de apel" sunet de clopot
Cu Ecran LCD Sau Nu No
Numărul De Model Detector de metale

Scrie o recenzie

Produse similare