Oferta

25.91lei

37.02lei

60mm Universal Ecartament Cupa Mașină Mount Titularului Ecartament Capsula de Plastic de Unică Dublu 3 Plastic Ecartament dulie Pentru 52MM Temperatura Apei

Adaugă o recenzie

Bine ati venit la magazinul nostru

Detalii produs: Culoare: Negru/fibra de Carbon factorii de decizie Auto: Universal Caracteristici: 100% de brand nou gauge holder montare pod metru vă rugăm să asigurați-vă că dimensiunea de ecartament este de a se potrivi cu acest element se poate ține 2 inch temperatura gazelor de evacuare ecartament,turbo boost gauge,tensiune,tahometru indicator și așa mai departe.potrivit pentru a înlocui 2 inch/52mm toate ecartament de Auto camion, barca, motociclete și alte vehicule

Afișare produs:

Transport:

Produsele noastre sunt livrate în termen de 1 - 5 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost finalizată.Am expediat prin logistica, selectate de către cumpărător, și va informa cumpărătorul în timp, dacă nu există nici o schimbare.

Garanție De Rambursare:

Ne garanta pe deplin toate elementele noastre.Toate produsele sunt noi si nefolosite.Dacă vom trimite stilul greșit sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.

Feedback-ul:

Ne străduim pentru 5 stele feedback-ul pozitiv.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărătorii noștri.Vă rugăm să ne mesaj înainte de a pleca de feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, până te satisface.

Clienții De Servicii:

Oferim 24 de ore serviciu cu normă întreagă,Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să trimiteți e-mail sau contactați-ne oricând.Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 12 de ore.Vom Face noastre cele mai bune pentru dvs. foarte de nevoie,Multumesc!

Si sper ca fericirea să fie întotdeauna cu tine.

Răspund și la întrebare:

Q1: Cât de mult vă va livra bunurile mele după ce am face plata?

A: de obicei Ne livra produsele în termen de 2 zile și-ți dau numărul de urmărire a doua zi.

Q2: de Ce nu ai raspuns la mesajul meu la timp?

A:ne-am aranja, de obicei, muncitorii lucrează în noapte, pentru că atunci când ai oameni în zi, e noapte în China acum.Oferim 24 de ore serviciu cu normă întreagă.cererea dvs. va fi răspuns în termen de 8 ore.Noi chiar sper să precupeți nici un efort pentru a servi bine.

T3:Când am anula ordinele mele, cât de mult timp va voi returna banii mei?

O: Dragă, atunci când a anula comenzi, Nu noi, dar pe Vasluion.ro sunt de gând să vă dau banii înapoi cu 3-7 zile lucrătoare.

Etichete: filtru de aer pocket bike, 52mm ecartament pod, 60mm suport, ecartament pod, indicator de temperatura, lego soclu, ureche pod pro, indicatoare de montare 60mm, avanza pahare, 60mm ecartament
Factorii De Decizie Auto Universal
Funcții Speciale Fix auto cu ecartament/metri
Material Carcasa de Plastic
Se Potrivesc Pentru Toate 52mm masina Ecartament/metri
Origine NC(de Origine)
Nume Culoare negru

Scrie o recenzie

Produse similare