Oferta

52.11lei

75.50lei

POWECOM 10BUC FFP2 KN95 Masca de Respirat De 95% de Filtrare de Protecție De 5 Strat filtrului Gura Măști de Praf Gura Închis Capacul

Adaugă o recenzie

Te rog fi amabil, a remarcat:

Enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Pentru cei care nu au Ne/Chat-app, este recomandat să verificați "Anti-Fals Lable" pe POWECOM site-ul oficial pentru prima dată.

Despre KN95 Masca

1. Nostru KN95 Masca poate izola particule mai mici, și se potrivesc mai stricte la fata, nu este ușor pentru scurgere de aer de la periferie, și eficiență de filtrare de particule poate ajunge la 95% în condiții standard. 2. Este necesar să se poarte KN95 Masca, dacă trebuie să meargă în locuri aglomerate sau piețe, etc. 3. Persoanele în vârstă, copiii, nu este recomandat să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.

La KN95 masca nu este o mască de unică folosință.În acest caz special (deficit de resurse), acesta poate fi reutilizat.Dar există condiții:

1. Utilizatorul evident, se simte că respiră rezistență este mai mare decât înainte și trebuie să fie înlocuite 2. Măști sunt deteriorate și trebuie să fie înlocuite 3. Este recomandat să-l înlocuiască după folosind-o de 4 ori.

Despre Timpul De Lucru

Datorită diferitelor timpul de lucru în fiecare țară, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.Dacă aveți orice întrebare despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca să vă oferim cele mai Bune Servicii pentru Clienți.

Despre Transport

Vom trimite comenzi în termen de 3 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă nu primiți comanda în timpul estimat, vă rugăm să ne contactați.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: n95 ffp2, kn 95mask, ffp2 respirator medicale, masca ffp2, masca ffp2 powecom, ffp3 militare masca, club fpp2, masca n95, ffp2, tipărite ffp2 kn95
Clasa de protecție KN95
Aplicabile Adult
Origine China Continentală
Funcția Anti-praf
Tip De Element Măști
Nume De Brand POWECOM
Ciclul de viață O dată

Scrie o recenzie

Produse similare