Oferta

49.99lei

76.88lei

EDGEV CNC ISO Carbură de a Introduce TCMT090202/04 Strung Cutter Instrumente de Cotitură Indexabile Instrumente de Tăiere Prelucrare Oțel Inoxidabil M

Adaugă o recenzie

Produse Detalii: 1.Nume de Brand: EDGEV 2.Locul de Origine: China 3.Numărul De Model:Indexabile Insertii Carbură 4.ISO Tip:

TCMT090202( I. C.:5.56 mm, Grosime:2.38 mm, Nas Raza:R0.2 ) TCMT090204( I. C.:5.56 mm, Grosime:2.38 mm, Nas Raza:R0.4 ) TCMT090208( I. C.:5.56 mm, Grosime:2.38 mm, Nas Raza:R0.8 ) 5.Inch Tip: TCMT181505

TCMT18151

TCMT18152

6. Chip Breaker: HM 7. Grad: EP6350 8.Culoare: Galben 9.Piesa De Lucru:Oțel Inoxidabil 10.Domeniu de utilizare: Semi-finisare 11.Tipul de acoperire: PVD( AlCrN+AlCrSiN) 12.Este personalizat: Da 13.Material: Aliaj De Tungsten 14.Duritate:>90 15.Utilizare: Instrumente De Cotitură Externe/Interne Instrumente De Cotitură 16.Tip unitate: Lot (10 Bucati/Lot) 17.Net Greutate: 60g/Cutie 18.Brut Greutate: 90g/ Lot (10 Bucati)

19.Ambalare: 10 Bucati Ambalate Într-O Cutie de Plastic /lot

PVD Acoperite cu Carbură de Clasa Introducerea EDGEV PVD (physical vapor Deposition) acoperiri sunt fabricate prin utilizarea unui arc de evaporare, de prelucrare, de înaltă evaporarea de pe suprafața de carbură cimentat, și să fie combinate cu reacție de gaze în controlabil de stat, și depozitate într-o varietate de diferite de rezistenta la uzura film, toate de acoperiri sunt utilizate compozite singur strat și multistrat nanostructuri.Comparativ cu BCV film, filmul este mult mai uniformă, pentru a asigura o viață lungă de instrumente de tăiere, stabil de prelucrare este realizat.

Clasa și domeniu de Aplicare

EP5050 TiN ·Caracteristică: Emblematic PVD strat de Staniu serie ·Aplicație: Strunjire, frezare, găurire și echipamentul de prelucrare, îmbunătățit proprietatea de lubrifiere de instrumente de suprafață, rezistență la uzură strat.EP5150 TiCN

·Caracteristică: mai bine decât Tablă de acoperire, mai mic coeficient de frecare ·Aplicație: potrivit pentru prelucrarea piesei cu putere, turnate din oțel, aliaj de cupru, aliaj de aluminiu.Este versatil de acoperire grad de prelucrare oțel și oțel inoxidabil.

EP5250 TiAlN

·Caracteristică: căldură mai Mare duritate, bine duritate excelentă la impact și rezistență la șocuri. ·Aplicare: adecvat pentru prelucrare oțel și mucegai oțel, stabilitate îmbunătățită și viata foarte mare de instrumente.

EP6150 TiAlN

·Caracteristică: o mai Mare duritate la cald, bine duritate excelentă la impact și rezistență la șocuri. ·Aplicație: Potrivit pentru degroșare și finisare din oțel inoxidabil EP6250 TiAlN

·Caracteristică: PVD cu micro cereale, mai Gros nanometri acoperire. ·Aplicare: este Recomandat să taie din oțel inoxidabil în medii viteza de tăiere.

EP6350 AlCrN+AlCrSiN

·Caracteristică: Special PVD nanometri structura de acoperire, ultra cereale substrat.suprafața de acoperire este mai buna, ·Aplicație: Potrivit pentru medii de înaltă viteză strunjire si frezare de oțel inoxidabil și de înaltă temperatură din aliaj, de finisare semi-inishing.X5200C AlCrN

·Caracteristică: Foarte mare duritate la cald și capacitatea antioxidantă ·Aplicație: Potrivit pentru strunjire si frezare de Înaltă temperatură de aliaj și dificil de materiale de tăiere.

Produsele Arată

DESPRE EDGEV HARDMETAL INSTRUMENTE

Ca un excelent compozit instrumente de furnizor în China, EDGEV-a dedicat foarte mult la dezvoltarea continuă a industriei naționale, precum și prosperitatea globală.

Edgev Hardmetal Instrumente(Dalian) Co., Ltd.este un compozit instrumente de tăiere furnizor care lucrează la proiectarea, dezvoltarea, producția, comercializarea și deservirea tehnică a produselor.

Între timp, acesta acoperă o gamă largă de instrumente de tăiere și măcinare instrumente, de mare viteză de produse din oțel, cimentat carbură de unelte, ceramică, PCBN, DPC și diamant; în plus, este, de asemenea, responsabil de import și de export, după-vânzare de servicii, tehnice, de transport, precum și servicii de consultanță, toate care implică o multitudine de high-end domenii cum ar fi industria aerospațială, de fabricație de automobile și construcția de nave, generarea de energie eoliană și componente mecanice de prelucrare.Edgev în prezent este de a face mari eforturi pentru a dezvolta în mod continuu și de a îmbunătăți auto-sistem și de rețea.

Reforma și deschide în China, a atras atenția lumii și a câștigat realizări remarcabile încă de la începutul secolului 21.Cu toate acestea, dezvoltarea de unul industrializarea țării și informațiile nu pot fi separate de fabricarea mecanice.

Edgev Hardmetal Instrumente este în furnizarea de produse excelente pentru clasa întâi, producătorii de mașini-unelte de tăiere, oferind utilizatorilor cu one-stop și toate-în jurul valorii de soluții de pe piața internă instrumente și convenabil și eficient de servicii de distribuție.Produsele acoperă o gamă largă de prelucrări mecanice industrii, cum ar fi: strunjire, frezare, gaurire si slefuire de prelucrare.

În viitor, Edgev Hardmetal Instrumente va fi dedicat pentru a crea mai multe valori și servicii pentru utilizatori; între timp, se va face mari eforturi pentru a furniza mai practic, low-cost și produse fiabile pentru clienții la nivel mondial; Edgev va produce faimosul instrument de tăiere produse și în cele din urmă au produsele sale încorporată în acordul global de instrumente de tăiere a lanțului de aprovizionare.

Edgev ar dori să facă progrese cu tine împreună și să caute comună de dezvoltare.

Filosofia

Edgev Hardmetal Instrumente este implicat în popularizarea nostru de reduceri din lume.Așteptăm cu nerăbdare să posibilitatea de a avea acces la sistemul global de alimentare a mașinilor unelte.

Vom adera mereu pentru a oferi continuă creștere plan pentru clienții noștri fideli, și îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile noastre pentru a satisface cererea clienților, în scopul de a ne adapta la condițiile de piață în schimbare.Suntem sigur de a oferi produse de primă clasă și servicii în China.

Etichete: TCMT, dantelă largă, strung rapid, vnmg160408, cbn introduce, instrument transforma, exterior purta, tngg, burghiu kads, CBN
Numărul De Model Instrumentul De Cotitură
Utilizare Interne De Cotitură Instrument
Piesa De Lucru Din Oțel Inoxidabil
Chip Breaker HM
Duritate 92
ISO Specification_01 TCMT090202/04
Nume De Brand edgev
Material Carbură De Tungsten
Mașini-Unelte Cutite de strung
Acoperire PVD
Este Personalizat Da
locul de origine China
Cerere Semi-finisare
Clasa EP6350

Scrie o recenzie

Produse similare