Oferta

38.12lei

Ldg-1 caz pentru chitara acustica lutner

Adaugă o recenzie

Ldg-1 g12-1 caz pentru chitara acustica lutner

Spatios, potrivit pentru chitara cu 12 corzi.

Non-izolate.

Fulger de-a lungul întreaga lungime.

Carry mâner.

Buzunar mare.

Două built-in chingi

Livrarea de bunuri este efectuată de către compania sdek sau e-mail din Federația rusă.

Ca o regulă, de dimensiuni mici produse (accesorii) sunt livrate prin e-mail, de mari dimensiuni (instrumente și echipamente) sunt oferite de SDEC.

În scopul de a reduce costul de transport maritim, utilizați cupoane de magazinul nostru =)))

Atenție!!!Daca localitatea dvs. nu are un punct de problema SDEC, va oferim livrare la cel mai apropiat punct sau puteți comanda în comentariul la comanda de livrare "la usa".În acest caz, livrarea va fi plătit în plus la primirea coletului.

Despre magazin "muzsale"

Vindem bunuri de reprezentanți oficiali din lume marci pe teritoriul Federației ruse.Am fost de lucru pe piață pentru instrumente muzicale și echipamente muzicale din 2009. Permanent sponsori de toate-ruse și internaționale, concursuri, proiecte culturale și educaționale.

Experiența noastră ne permite să vă oferim cele mai interesante bunuri dintr-o gamă foarte mare.Toate produsele au garanție de la furnizori oficiale.

Toate bunurile sunt asigurate.Acest lucru este un plus imens în colaborarea cu noi.Aboneaza-te la pagina noastră.Vei afla primul despre noile produse și reduceri bune în primul rând.

Cumpărături fericit!

Salutari, echipa MuzSale

Etichete: chitare acustice chitara, stejar chitara acustica, dimensiune chitara acustica, caz pentru onoare chitara, oem chitara acustica, caz pentru chitara 12, caz pentru o chitara, caz de afișare pentru chitara, caz pentru chitara 40, veelah chitara acustica
Tip Chitara Sac

Scrie o recenzie

Produse similare