Oferta

244.03lei

10buc en-Gros USB WatchDog pentru Minieră Miner Rig Funcțiune Nesupravegheat Accident Auto Recupera Reboot

Adaugă o recenzie

Caracteristici: Acest produs este proiectat pentru repornirea automat computere atunci când ecran albastru are loc accidentul, mai ales bine utilizate în minerit, servere, jucătorii, sisteme de monitorizare, etc.

1 Aplicabilă la o varietate de placi de baza de calculator.placi de baza doar cu un Tip de-O interfață USB . 2. Utilizare pentru windows x86/x64 sistem.include winxp, win7, win8, win10 ect. 3. Nevoie pentru a instala driver compatibil cu o varietate de placi de baza. 4. Cu software-ul Desktop, Se poate precise de monitorizare a programului ca nevoia ta.Mai bună decât nici o versiune de software. 5. Reboot timeout timp 10-1270 secunde.Puteți configura ca pe nevoia ta. 6. Cele mai noi monitorizare software-ul desktop versiune Funcția:

Dublu-Releu Versiune: Specificate Program de Monitorizare a Programat Restart-Ul de Monitorizare placa Video de Monitorizare a Rula Interogare Jurnal de Sprijin Forțat Putere de pe Restart Suport Conecta energie electrică Automată Pornirea Monitorului Software-ul:

Pachetul Include:

10 x Watchdog Placa de Control

10 x Resetare a Cablului de Comandă

Etichete: al meu rig, al meu, mare minerit cadru, watchdog, 12 gpu, p106 miniere fan, asic bitcoin miner usb, mining rig set, camera rig, rig-al meu
Pachet No
Numărul De Model 10x USB WatchDog
Tip De Interfață USB
Nume De Brand wsryxxsc
Tip 10x USB WatchDog

Scrie o recenzie

Produse similare