Oferta

19.77lei

24.69lei

Slim Ceai Elimina Rapid de Deșeurile Acumulate În Intestine și Corp Detoxifiere Rapidă de Ceai pentru Pierderea in Greutate Produse de Sănătate

Adaugă o recenzie

Slim Ceai Slăbire bea granule Rapid Elimina Deșeurile Acumulate În Intestine și Corp Detoxifiere Rapidă Ceai

Descriere:

1.Aceasta detoxifiere cu ceai de utilizare, ambalate individual, dublu vid acoperite, și foarte permeabile filtru sac.

2.Prelucrarea acestui produs este executat în conformitate cu înalte standarde și cerințe ridicate, iar calitatea este garantata.

3.Profesional-clasa a micro-pulbere procesul de măcinare se rupe structura celulelor și permite ceai de plante pentru a se dizolva rapid.

4.Acest produs adoptă ceai de luare a deciziilor, de fixare a cât mai multe substanțe nutritive posibil de plante de ceai, așa că alimentația nu este pierdut.

5.Acest ceai de slabit vă ajută să vă atinge obiectivul dvs. de slăbire prin ajutându-vă să elimine depozitele în corpul dumneavoastră și de a promova metabolismul.

6.Acest produs utilizează plante naturale pure ceai ca materie primă, nu conține nici iritante, substanțe nocive, vă rugăm să fiți siguri de a utiliza.

7.Acest ceai pierderea in greutate este potrivit pentru utilizarea în dimineața și seara, folosind un mic sac de ceai în fiecare zi.

Caietul de sarcini:

Tip:produs de Slabit

NET WT:70g

Termen de valabilitate:2 ani

Dimensiuni ambalaj:23*16*3 cm/9.06*6.30*1.18"

Beneficii:Slabire, Detoxifiere

Caietul de sarcini de ambalare:2.5 g*28bags

Materiale principale:Moringa, Cassia semințe, frunze de Lotus, ceai Oolong

Grupuri țintă:Simplu, obezitate, Constipație, de vârstă Mijlocie și vârstnici

Țara/Locul de fabricatie:China

Cum să utilizați:

Utilizarea în dimineața sau seara.Folosiți un mic sac de ceai în fiecare zi, pune un pliculeț de ceai într-o ceașcă de apă clocotită timp de 10-20 de minute, apoi scoate punga de ceai.

Pachetul inclus:

28 x Pungă Mică de Ceai de Slabit

Etichete: produs pentru sănătatea oamenilor, pentru sănătate, ceaiul de detoxifiere, detox patch, pentru bărbați viagra, slim ceai, sănătate, anime notă de lipicios, produsul slim, chineză ceai slim
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Pierderea In Greutate Creme
NET WT 70g
Tip Crema De Slăbire

Scrie o recenzie

Produse similare