Oferta

66.27lei

Knotolus roșu față de locuințe caz acoperire U2 roșu faceți clic pe roata roșie buton central pentru iPod 6 7 gen clasic 80gb, 120gb 160gb

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

elementul este prima masca caz locuințe + clickwheel și buton central pentru

ipod 6th gen clasic 80gb, 120gb 160gb și 7 160gb

stare de brand nou, de culoare roșie masca, de culoare roșie clickwheel,

butonul roșu, vom da un set de instrumente

Dacă doriți cantități mari, vă rugăm să ne contactați

Transport & Manipulare

1.Implicit, metoda de transport maritim este Înregistrată de e-Mail de Aer, în funcție de locatia cumparatorului ne va livra prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, Post NL, sau DHL eCommerce etc. Toate metodele de transport sunt cu numere de urmărire. 2. Timp de livrare: în Funcție de locatia cumparatorului mai mult timp este nevoie de 8-35 zile de lucru.De transport maritim în America de Sud, Europa de est poate dura mai mult timp.Vreme rea, controlul vamal și de sărbătorile legale, uneori, va întârziere la livrare. 3. Dacă livrarea durează mult mai mult timp, sau elementul ai are probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați, vom oferi o rambursare sau reship.Dar nu ne permite prejudiciul cauzat cumpărătorului operație greșită.

Garanție:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru detalii privind procedura de rambursare.

2. Dacă aveți un produs defect pe care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați în termen de 2

zile lucrătoare de la data youreceive transport.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.

3. Vom face o înlocuire depinde de stocul disponibil.Toate declarațiile trebuie să fie intact.Produse deteriorate datorită utilizării necorespunzătoare sau inadecvate de ambalare, atunci când a revenit nu se acordă garanție.

4. Dacă situația defect observat peste 10 zile după livrare, de transport, de asigurare și taxele de manipulare nu sunt rambursabile.

Feedback Politica

Ai putea trimite-mi e-mail cu privire la orice întrebare de produse preferate și vă vom răspunde în primul timp.Vă rugăm să ne anunțați că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de a părăsi feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ, comunicarea poate rezolva 99,9% din probleme, ne pasă de fiecare client.Vom lăsa un feedback pozitiv atunci când ai lăsat-o pentru noi .

Etichete: bluetooth ipod, acumulator ipod classic gen 7, ipod classic gen 7, ipod locuințe caz, ipod clasic, craigslist ipod classic, acumulator ipod clasic, ipod classic 7 gen greu de caz, clasic ipod acoperi, n480
Nume De Brand Knotolus
roșu Metal
Pachet Da
Dimensiune Length
plastic roșu faceți clic pe roata buton metalic
Tip De Element Adaptor
Material Metal

Scrie o recenzie

Produse similare