Oferta

29.74lei

40.72lei

51pcs Curcubeu Fracțiune Blocuri Cub de Învățământ Devreme Matematica Jucarii Copii Jucărie de Învățare Montessori Math Predare

Adaugă o recenzie

Descriere:

FRACȚIUNE CUBURI: Elevii de multe ori lupta pentru a vizualiza și de a înțelege conceptul de fracțiuni.Fracțiune turn de cuburi pot fi utilizați pentru a ajuta studenții să înțeleagă relațiile dintre părți fracționare ale aceluiași întreg.Se poate compara și pentru fracțiuni, vezi fracții echivalente, și de a explora numitori comuni.

FRACȚIUNE CUB PIESE: Fiecare fracțiune cuburi reprezintă un întreg, jumătăți, treimi, sferturi, cincimi, șesimi, opt zecimi, și doisprezecimi.

MATERIALE MONTESSORI: luminoase și pline De culoare de matematica cuburi face fracțiuni de învățare distractiv și angajarea pentru copii.Fracțiunea manipulatives permite elevilor să dezvolte o înțelegere mai profundă a fracțiilor prin hands-on experiențe.

HANDS-ON de ÎNVĂȚARE: fracțiunea manipulatives permite copiilor de a învăța fracții cu hands-on de matematica manipulatives.

A ÎNVĂȚA PRIN a FACE LUCRĂRI: perfect instrument de matematica pentru varsta 9-17, clasa 4-clasa a 12-a.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic ABS

Cel mai mare cub dimensiune: 2x2x18cm/0.8x0.8x7.1 inch

Geanta de dimensiune pachet: 22x5x19cm/8.66x1.97x7.48 inch

Pachetul Include:

51 Piese Fracțiune Cuburi

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: jucarie montessori, montessori, jucărie din lemn, bloc construi, zece matematica, educația copilului, dezvoltare jucarii educative, du-te, educ jucărie, mare montessori educative jucarii din lemn
Nume De Brand MagiDeal
Material Plastic
Certificare NICI unul
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Avertizare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Caracteristici De învățământ

Scrie o recenzie

Produse similare