Oferta

28.43lei

40.60lei

BLCPRO cu Ultrasunete Pest Repeller, Electronice Respingător Țânțar Inteligente de Conversie de Frecvență Gândac Insect Killer

Adaugă o recenzie

Descriere:

✅Principiul de lucru - cu Ultrasunete pest repeller cu cea mai recentă tehnologie de automate de conversie de frecvență, produce diferite cu ultrasunete trupe și de a schimba continuu frecvențe diferite, poate stimulează și interferează cu auditiv și sistemul nervos al mouse-ului.Efectuarea de daunatori precum soareci, muste, capuse, plosnite, etc. simt incomod si inconfortabil, și îi forțează să părăsească sediul dumneavoastră. ✅3 în 1 de Respingere Efect - BLCPRO împotriva insectelor cu triplă cu ultrasunete gama de frecvență - cu ultrasunete, dinți de fierăstrău val & bionic val, creste puterea acestuia de a expulza toți interioară dăunători de 800-1800 ft2.Și valul este de 360 de grade toate în jurul valorii de acoperire, să soarecilor si a altor daunatori nu au unde să se ascundă. ✅Ușor de instalat și de la Locul de muncă BLCPRO cu ultrasunete respingător 31.5-47.5 cm de la sol, pur și simplu conectați noastre electronice de control al dăunătorilor și se va face restul, atunci când iluminat 3 lumini colorate.De obicei, puteți vedea în vigoare în termen de 3-4 săptămâni, în funcție de gradul de infestare.Asigurați-vă că repeller nu este obstrucționată de mobilier sau aparate electrice în timpul utilizării. ✅Absolută de Siguranță pentru Oameni și Animale de companie - BLCPRO cu Ultrasunete Pest Repelent este în condiții de siguranță, non-toxice și radiații-gratuit pentru organismul uman.Nu va fi nici o nevoie să vă faceți griji despre copiii tăi, copii, câini, pisici, pești, iepuri sunt lezate.Cu avansate de control cu ultrasunete puteți elimina dăunători cu tratament uman, dar inofensiv pentru copii sau animale.Și nu trebuie să-l omoare tantari cu substanțe chimice și să curețe rămășițele lor după aceea. ✅24/7 de Asistență pentru Clienți și Garanție de Satisfacție de - achiziția vine cu 30 de Zile Satisfacție Garantie, 2 ani de garanție și durata de viață suport tehnic.Nostru BLCPRO Echipa de Client este deja gata să vă ajute cu orice probleme folosind, deci, achiziționarea de scame, fără nici un risc.

Principiul De Lucru:

Folosind cea mai recentă tehnologie electronice, corversion de dinți de fierăstrău valuri și valuri de ultrasunete, care poate acționa și rolul în sobolani, tantari, gandaci si alti daunatori' auditive și a sistemului nervos.

Scop/Interval:

1. Acest produs este folosit pentru drive șobolani, mouse-ul, țânțari, gândaci, căpușe, ploșnițe, purici, furnici, paianjeni, molii, viermi de mătase și așa mai departe. 2. Aplicare: uz Casnic, hotel, supermarket, depozit, restaurant, spital, birouri, etc. 3. Raza de acțiune este mai mare într-un mediu deschis.În general,1-2 poate fi instalat într-o singură cameră. (recomandat), Instalați un singur loc în fiecare loc unde sunt mai mulți dăunători.

Indicele tehnice:

1. Tensiunea de alimentare: 90-240V AC 2. Consum mediu de energie: ≤3W. 3. Gama de frecventa: 22-65KHZ, schimba automat.

FAQ:

1.Ce furnizor este recomandată metoda de transport maritim?Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare după ce a primit plata.Noi sprijinim mai multe metode de transport,inclusiv Aerian poștă și rapid Express.De obicei transport gratuit cum este Vasluion.ro Standard de Transport maritim sau China post,care are 7-45 zile.Dacă doriți să alegeți mai rapid mod de transport maritim ca EMS,DHL.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. 2.Ce politica de garanție?Daca produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută,vânzătorul promite că puteți reveni inainte de a comanda este finalizată(atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește confirmare interval de timp)și a obține o rambursare completă.Taxa de returnare vor fi plătite de tine.Sau,puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul. 3.Voi primi discount dacă cumpărați în vrac?Dacă cumperi două sau mai multe produse, veți obține o suplimentare de 5% reducere.Dacă doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde mesajul tău cât mai curând posibil.

Etichete: antmin, sty reptile, lg nfc, capcana mouse-ul, 2t db killer, ultrason bat, accesoriu porumbel, pește float, papagal de jucarie, rață de cauciuc
Pest Tip Hornets
Respingător Tip Ultrasonic Pest Protecție Contra
Setați Tipul Da
Consumul de putere medie 3W
Greutate Pachet 65.1 g
Dimensiunea Pachetului 10x7x6cm / 3.9x2.7x2.3intr
Tensiune De Alimentare 90V-250V AC
Origine NC(de Origine)
dimensiune produs 6.4x6.8x10cm / 2.5x2.7x4in
Funcții Speciale Inteligente De Conversie De Frecvență
Material Material ABS
culoare roșu
Tensiune Nominală 100-240V
Gama De Frecvențe 22-65KHZ, schimba automat

Scrie o recenzie

Produse similare