Oferta

17.33lei

28.43lei

Folie De Aluminiu Banda De Cauciuc Butilic Auto-Adeziv Rezistent La Apa Magie Conducta De Apă De Reparații Silicon Super Fix Banda Adeziva Instrumente Bandă De Reparație

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

1.Aceste casete veni cu cauciuc Butilic, mai de prost gust și sensibil la presiune material de etanșare cu o bună aderență rezistență.

2.Ele pot forma o clipă de etanșare împotriva apei, a aerului sau praf, și rămâne permanent moale.

3.Banda este special folosit în cazul în care de umiditate și rezistență chimică, conductivitate termică, rezistență la flacără, căldură și lumină reflexie este necesar.

4.Rezistent la substanțe chimice, căldură și vreme.

5.High tack vreme rece adeziv.

6.Aderenta excelenta chiar si la temperaturi joase.Blocuri de umiditate și mirosuri.Excelente de izolare de proprietate.Apă și rezistent la UV.

7.Din cauza puternic aderenta, vă rugăm să poarte mănuși pentru a preveni o mana scoasa.Nu coaja de pe ea după aplicarea în termen de 24 de ore.

8.În timpul iernii, este mai bine să utilizați un uscător de păr pentru a încălzi camper reparații acoperiș înainte de instalare.

9.Nu-l utilizați cu alte material impermeabil, inclusiv benzen, etilenă, silicon si etc.

CUM SĂ UTILIZAȚI:

Asigurați-vă că suprafața curată și uscată înainte de aplicare.Coaja de pe eliberate de film și se aplică RV acoperiș cu bandă izolatoare.Apăsați în mod repetat butil etanșare până când banda este complet blocat cu suprafața.Instrument necesar(nu este inclus în pachet): instrument de Curățare, Foarfece, Tunderea instrument, Mănuși.

Notă:

Produsul trebuie depozitat la temperatura camerei, pentru a evita umezeala.

Caietul de sarcini:

Material: Butil

Dimensiune: Grosime 1,5 mm*latime 5 cm*lungime 5m

Grosime 1,5 mm*lățime de 10 cm*lungime 5m

Grosime 1,5 mm*latime 5 cm*lungime 3m

Pachetul De Conținut:

1*Folie Banda De Butil

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.ot afecta utilizarea.

Etichete: Folie De Cupru Bandă, banda adeziva, banda de cauciuc butilic, Bandă de aluminiu, gaffa bandă, flex banda impermeabil, bandă rezistent la apa, magic nano caseta, honda cbr400 nc29 carenaj, rezistent la apa exercițiu bandă
Numărul De Model JJ191014
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Tip Bandă Folie De Cupru Bandă
Material Butil
Greutate 255g/392g/832g
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Tip Banda

Scrie o recenzie

Produse similare