Oferta

87.01lei

174.02lei

4 în 1 Tambur Taiko Accesorii de Joc Joc Video Player Controler de Joc asteptam asistent Consola Sony PS4 PS3 PC, Nintendo a Comuta Joycon

Adaugă o recenzie

4 în 1 Tambur Taiko Joycon Joc Accesorii pentru Sony PS4 PS3 PC Comutator Jocuri Video Player Controller

Introducere:

4 în 1 Taiko joc produs, accepta upgrade de software de pe PC.Built-in mic mânerul este conceput cu tastele de direcție și taste funcționale pentru a COMUTA, PS4 și PS3 mânere.Folosit pentru a juca tambur jocuri, super sensibil viteza de răspuns.Cu aspect frumos și bun utilizării dinamice, necesare produsului pentru a Comuta și PS4 Taiko jucători de joc.

Caracteristică:

1. USB2.0 conexiune cu fir mod, direct plug-in pentru a COMUTA, PS4, PS3 gazdă și apăsați butonul ACASĂ pentru a-l recunoască.Atunci când se utilizează pentru PS4, PS3 gazdă, nu este nevoie de original mâner pentru ghidare.

2. Taiko și butoanele de control sunt separate în mod independent, în mod eficient prevenirea butoanele de control de a fi lovit din greșeală în timpul jocului.

3. Utilizarea internă de mare viteză MCU single-chip circuite de control, super sensibil viteza de reactie, dinamica excelenta.

4. Redus consumul de energie în standby, de siguranță și de protecție a mediului, aspect frumos.

5. Suport on-line software-ul de upgrade de sistem.

Instrucțiuni de Utilizare:

1. Utilizați pentru a vă Conecta la TV:

Conecta gazda la TV (pentru a Comuta gazdă trebuie să fie conectat la TELEVIZOR prin intermediul bază), și apoi conectați-Taiko USB2.0 cablului de interfață USB de la Comutatorul de bază sau la interfata USB pentru PS3, PS4 gazdă, și apăsați Un buton pentru a intra în modul de COMUTARE și poate fi folosit în mod normal.Pentru PS4 modul, apăsați pe butonul HOME pentru a vă conecta.Dacă nu vă conectați la TELEVIZOR și să se joace numai pe pentru a COMUTA gazdă, puteți conecta acest produs la gazdă printr-un TIP-C pentru USB2.0 cablu scurt pentru a juca jocul.

2. Conecta Direct pentru a Comuta Gazdă:

Utilizarea de Tip C de sex masculin la feminin adaptor USB a plug-in pentru a Comuta gazdă, și apoi conectați-Tambur USB2.0 cablu USB adaptor, Tamburul se va conecta automat cu succes, apăsați O tastă pentru a introduce și poate fi folosit în mod normal.

3. Sistemul De Upgrade:

Suport în utilizarea computerului pentru a face upgrade software-ul de sistem on-line.În general, cea mai recentă versiune este deja în fabrică.Dacă jocul nu poate fi jucat în mod normal, din cauza upgrade-ul de la consola sistemului, producătorul poate oferi o actualizare on-line sau de a oferi un pachet de upgrade pentru a actualiza software-ul produsului.

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: DC 5V

Intrare Curent: 200mA

Lungime cablu: USB 2.4 m/7.87 ft La 0,35 m/1.15 ft

Material: ABS+PE+SOLDURI

Ambalare Dimensiuni: 235 X 278 X 112mm/9.25 X 10.94 X 4.41"

Notă

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Tambur Taiko

2 X Bete De Tobe

1 X Cablu De Conectare

1 X Manual

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vasluion.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: joycon comutator, controlul ps5, joc ps4, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, comutator electric cu timer, bucurie con nintendo comutator, legăturile nintendo, joystick ps3, joc nintendo comutator, geanta nintend comutator
SONY Model PLAYSTATION4
Numărul De Model Taiko Drum
Nume De Brand ALLOYSEED
Cu USB Da
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca/Model Sony

Scrie o recenzie

Produse similare