Oferta

129.77lei

173.01lei

BroadLink RM4C Pro Inteligent Universal Telecomanda IR & Transmițător RF suport Alexa de Start Google Voice pentru Electrocasnice

Adaugă o recenzie

BroadLink RM4C Pro WiFi IR RF Smart Hub Acasă lucra cu Amazon Alexa Google Asistent • Suport RF (433/315MHz cod fix) controlate de dispozitive, cum ar fi cortina/nuante motor, proiector și comutator de lumină; • Suport 50.000 de+ IR controlate de dispozitive, cum ar fi TV, STB, DVD, Aer conditionat, Ventilator, Video Recorder, Audio și mai mult. • Mare IR de date pe nor,care acoperă 98% IR de la distanță funcția și este actualizată în mod constant. • Învață-ți controler de la distanță dacă nu există disponibile date cloud este de potrivire cu un anumit model de aparat. • Mai multe cronometre și scene pentru aparatele dumneavoastră.Modelul RM4C Pro Material Infraroșu material de transmisie Puterea de Intrare DC 5V 1A (Micro USB) Infraroșu Direcția Multiple-direcția infraroșu Infraroșu Frecvență 38k comunicarea menționată anterior Modul Wi-Fi 802.11 b/g/n(2.4 GHz) sisteme de OPERARE Suportate Android 4.0 / iOS 9.0 și mai sus Adaptor Tipuri de Nici un adaptor in pachet

Compatibil cu toate 5V USB adaptoare de Certificare CE ROHS Conține FCC ID: 2ACDZ-BL3336-P Dimensiuni(mm/buc) 45.7x50.1 Funcționează cu Alexa si Google asistent BroadLink IR/RF Telecomanda Universala integrează controlul de aparate IR-un ușor de utilizat app "BroadLink".Cu Alexa sau Google Asistent, acesta vă oferă hands-free voice control al dispozitivelor, cum ar fi pornirea/oprirea TELEVIZORULUI sau de cotitură în sus/în jos volumul prin comandă vocală.Toate într-Un singur Suferă de dureri de prea multe telecomenzi?Adauga nelimitat IR/RF aparate și șanț toate telecomenzile.Control de Oriunde, Face viața mai convenabil și mai inteligent.Controlul aparatului de acasă de oriunde în orice moment.Porniți AC pe drumul de acasă și se simt confortabil odată ce ați deschis ușa.

Despre Shippment

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.

Returnare și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SUMA ADJUDECATĂ.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi,pls căzut liber să ne contactați!

Etichete: broadlink sp3, broadlink mini rm4, acer monitor, BestCon, rm4, broadlink mini, swing motor, broadlink, broadlink rm4c, rm03
Certificare ROHS
Frecvență RF 315/433mhz
Tip IR RF315/433 Controller
Origine NC(de Origine)
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand BestCon
google acasa Suport
Caracteristică 3G, wifi, APLICAȚIA de Control, 4g
Numărul De Model RM4C Pro
Infraroșu Frecvență 38k
Utilizarea Universal
Camera Echipat No
Control vocal Da
Wifi 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Alimentare AC100~240V,50/60Hz
Alexa

Scrie o recenzie

Produse similare