Oferta

46.54lei

93.03lei

Aparatul de Masaj EMS Electric Vibrator Portabil Talpa pentru Masaj Presopunctura Relaxați-vă, Scuti Oboseală

Adaugă o recenzie

Descriere:

*1. Brut Greutate: 255 g

*2. Ambalare Dimensiune: 37 x 17 x 3 cm

*3. Viteza: 3

*4. Versiune: #Baterie, #Taxa, #Ecran

Caracteristici:

*1. Trei versiuni sunt disponibile. #Taxa Ver.are un plus cablu de încărcare și bateria în interiorul este reincarcabila; #Ecran Ver.este un upgrade #Taxa Ver.și adaugă un plus de ecranul LCD.

*2. Ușor de transportat: este pliabil și mici, și poate fi ușor de transportat în jurul valorii de călătorie și de fitness.

*3. Scopul acupunctelor inteligent, masaj acopera complet tălpile tale, indiferent de ce dimensiune picioarele tale sunt, se poate obține aprofundată a vă relaxa.

*4. Stimula muschii de tălpi și de viței, de a promova circulația sângelui, relaxați-vă picioarele și scuti oboseală prin utilizarea de joasă frecvență puls (EMS), tehnologie.

*5. Este recomandat să utilizați o dată sau de două ori pe zi, timp de 30 de minute.Utilizarea timp de fiecare masaj este de 30 de minute.Este un obicei bun pentru a utiliza instrumentul după o masă sau 30 de minute după ce a luat o baie.

Pachetul Include:

Baterie Ver.: 1 x Vibrator, 1 x Saltea, 1 x Manual

Taxa Ver.: 1 x Vibrator, 1 x Saltea, 1 x Cablu de Încărcare, 1 x Manual

Ecran Ver.: 1 x Vibrator, 1 x Saltea, 1 x Cablu de Încărcare, 1 x Manual

Etichete: picior de masaj reflexoterapie, electric de masaj pentru picioare, electric de masaj pentru picioare, personal masaj electric, vibrolegs electric de masaj pentru picioare, piciorul massag, aer de compresie picior masaj masaj, massag, acupunctura covorul, ems masaj la picioare
Cerere Picior
Certificare FCC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model MR206100
Tip De Element Masaj & Relaxare
Nume De Brand iMate
Material Material Compozit

Scrie o recenzie

Produse similare