Oferta

70.58lei

100.84lei

TP16 Câine de Companie Gard Electric Sistem Reincarcabil rezistent la apa Reglabil Zgarda de dresaj Electronic Garduri Sistem de Izolare

Adaugă o recenzie

Două Opțiuni:

Opțiunea 1: Receptor Numai

Ambalare Includ:

1 x receptor cu zgarda nylon,

2 x metal sonda

Opțiunea 2: Un Set complet

Pachetul Include:

Transmițător x 1

300m de Cablu x 1

Receptor cu guler x 1

Steagul x 20

Utilizator manaul x 1

Testarea bec x 1

Plug x 1 (eu/UK/SUA/AU pentru opțiune)

Opțiunea 3:

300M de cablu

Culoare: albastru sau negru din întâmplare

Invizibil de Companie Gard de Sistem sunt corecte, sigure și eficiente, care rezultă într-o 100% corecte limită și în condiții de siguranță gard electric invizibil pentru a proteja animalele de companie și să-l țină de la rătăcire. 1000 de Picioare Suplimentar Grosime 1.0 mm 18 Ecartament Sârmă Inclus – zona de Acoperire este de 100% personalizabil până la 1,2 hectare.Pur și simplu îngropa de sârmă în jurul valorii de zona desemnată, împreună cu inclus perimetrul steaguri pentru a începe de formare de câine.Reîncărcabilă și 100% rezistent la apă Receptor Guler reglabil -5 nivel (bip numai, mic șoc, mediu de șoc, mediu, mare șoc, și de înaltă șoc) făcute pentru a lucra pentru toate tipurile de câini 8 lire sterline și în sus (dimensiuni gat: 7-20 cm) indiferent dacă acestea sunt timizi sau încăpățânat.O încărcare completă durează 3-7 zile, în funcție de durata de timp pe câinele tău și nivelul său de activitate.Mai multe Guler Sistem Transmițător poate asocia cu număr infinit de receptor gulere.Variabila Lățime Câmp de Control vă Permite să controlați cu precizie lățime a câmpului de semnal cu sonoră și vizuală la ruperea firului de indicatori.Manualul de instalare este furnizat pentru a vă ajuta rapid și precis de configurare granița cu firul ascuns în pământ.Ghid de depanare este prevăzută în ultima imagine de pe partea stângă și versiunea PDF va fi trimis la tine la cumpărarea produsului sau la cerere.

Cum Funcționează Sistemul

Transmițătorul conectarea la îngropat limita fir transmite un inofensiv semnal radio prin fir.Atunci când câinele se apropie de perimetrul, zgarda cu receptor va începe procesul de corectare prin bip și șocant, gulerul va crește șoc static nivel, până când câinele se întoarce la limita.

Caracteristici Principale

Reglabil Receptor Zgarda - Reincarcabil si rezistent la apa cu 5 reglabil nivel (bip numai, mic șoc și până la mare șoc)

1000 de Metri De 18 Ecartament Sârmă Inclus - arie de Acoperire de până la 1,2 hectare.

Variabila Lățime Câmp de Control - pentru a regla nivelul de putere al firului de radiodifuziune de putere a semnalului.

Pauză de sârmă Indicator - ori de câte ori îngropat de concediu de sârmă, o alarma va suna puternic cu lumină roșie intermitentă pe transmițător.

Viteza Detecta Anti-Alerga Prin mai repede cainele se apropie, mai repede la nivelul de șoc crește.

Built-in de Protecție la Trăsnet - Protejeaza transmițător de supratensiuni provocate de lovituri de trăsnet.

De Formare De Câine

Este esențial să tren dvs. de câine pentru ca acest sistem să funcționeze.Petrece 15 minute in fiecare zi, timp de aproximativ 3 săptămâni pentru a invata cainele unde este granița și că el ar trebui să vină înapoi la zona de siguranță pentru a opri șoc static.Loc de steaguri (inclus) pe perimetrul, astfel încât atât tu cât și câinii știu unde este granița, acest lucru va ajuta drastic cu formarea.

Este recomandat să nu-ți câinele purta guler pentru mai mult de 12 ore consecutive și testa guler de fiecare dată înainte de a vă pune-l pe cainele tau.

Etichete: zmee câini, câinele sisteme de gard electric, legăturile animale de companie, faianta, guler de câine eletronic, moare gard, bobina de gard electric, câine, poarta de companie, wireless gard de sârmă
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model TP16-1
Material Plastic
Nume De Brand Petguider
Tip De Element Formare Gulere
Tip Câini

Scrie o recenzie

Produse similare