Oferta

456.54lei

800.97lei

În aer liber Wireless 4G Solar Camera HD 1080P Viziune de Noapte rezistent la apa camera de Securitate de Supraveghere de detectare a mișcării solare camera

Adaugă o recenzie

Versiune 4G, 100% Adevărat wireless: Nu cablu de alimentare, nu sârmă necesare pentru comunicare

100% Adevărat wireless: Nu cablu de alimentare, nu sârmă necesare pentru comunicare; 4G Versiune de sprijin America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est etc.

Ultra lungă perioadă de timp de așteptare cu baterie reîncărcabilă

Baterie reîncărcabilă, înaltă de până la 10400mAh pentru a ține aparatul întotdeauna cu panou solar

Super clar IR Noapte Viziune

4 Buc smart Led-uri cu SENZOR de detectare va porni automat pe modul de Viziune de Noapte, atunci când este întuneric;

De detectare a mișcării, alerte în timp real și PIR & radar dual senzor

De detectare a mișcării, alerte în timp real și PIR & radar dual de detectare; Imediat împinge de alertă pentru telefoanele inteligente pentru a vă reaminti ceea ce se întâmplă odată ce există o detectare.

Camera WiFi cu o puternică conexiune WiFi IP66 rezistent la apa

3 Antene pentru mai fiabile conexiuni WiFi; Design rezistent la apa, potrivit pentru a instala oriunde IP66 rezistent la apa, perfect pentru toate tipurile de aplicații în aer liber;

Două moduri de înregistrare video și de stocare a datelor

SD Card de stocare și de Stocare Cloud; și înregistrare în buclă este de a menține cele mai recente videoclipuri întotdeauna în istorie.Videoclipul este salvat în cloud server cu date de siguranță.

Usor de instalat

Deoarece este adevărat wireless astfel încât să puteți pune oriunde doriți.

Două căi Audio și de comunicare în timp real cu vizitatorii de vizualizare de la distanță

Cu built-in difuzor și microfon, noi de design panoul solar WiFi camera cu anularea ecoului pentru a îmbunătăți calitatea sunetului de ea.

Detalii produs

Funcțiile Produsului Dimensiune produs Produs lista de Ambalare

Produs de garanție și post-vânzare de politică

Despre Garanție: oferim garantie 12 luni pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în timpul perioadei de garanție, produsul va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.În timp ce utilizatorul trebuie să fie responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, care rezultă din achiziționarea.Despre Livrare: 1.În mod normal, va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Vasluion.ro. 2,Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL/TNT/EMS, va trebui să plătească suplimentar de 35 de dolari de la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță. 3,vă Rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect,mai ales verificați codul poștal și orașul este informația corectă.Despre Feedback-ul: Ne-ar dori să știu experiența clienților noștri cu produse noi tehnologii astfel încât feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, putem să reproiecteze produsele noastre pe baza feedback, dacă este necesar.Dacă puteți să ne evalua 5 stele, ne va fi foarte recunoscător pentru tine!Dacă aveți orice problemă cu produsul, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a aplica litigiului sau pune feedback-ul negativ,Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă și de a satisface nevoile dumneavoastra.vă mulțumesc foarte mult !

Etichete: 4k solar camera, protecție de securitate aparat de fotografiat, 4g camera, vizeta ușii camerei de detectare a mișcării, wireless doorbel, cazul in care cardul sd, photopast, sistem de securitate aparat de fotografiat, camera panouri solare, lte solar, camera de securitate
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Instalare Partea
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Sisteme De Operare Acceptate No
TF Card 64G Card TF
Interfață De Rețea 4G
Stil Cutie Aparat Foto
Lentila (mm) 3.6 mm
Tip Camera IP
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Senzor CMOS
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Megapixeli 2MP
Suport De Perete Partea
Origine NC(de Origine)
Depozitare 64G
Certificare FCC
Conectivitate 4G
culoare Alb
Nume De Brand Yiroka
Tehnologia Infraroșu

Scrie o recenzie

Produse similare