Oferta

41.09lei

45.64lei

EastVita Joc Pungi pentru Nintend Comutator Pro Controler de Joc pentru Consola Caz de Stocare Portabil de Călătorie Geantă de mână Jocuri Accesoriu r30

Adaugă o recenzie

Descriere:

Nume Produs: Consola De Jocuri De Stocare De Caz

Material: oxford pânză + EVA

Produs greutate: 0.56 kg

Produs dimensiune: 33.5*21*13cm

Caracteristică: rezistent la șocuri

Aplicabile pentru Comutator consolă

Caracteristici:

Design personalizat pentru a se potrivi complet Nintendo system Switch(comutator consolă, doc, adaptor de alimentare, bucurie-con de prindere chiar cu un plus de bucurie-con, bucurie-con curele, si cablu HDMI) și un Comutator Pro controller, deține 21 de cărți de joc și alte accesorii mici.

Calitate Premium pre-tăiate spumă protejează complet Comutator sistem și Pro controller ei bine, la greu coajă de caz a preveni deteriorarea de la cădere, spuma este confortabil, astfel încât dvs. de alimentare nu se va muta în jurul valorii de în cazul în care.

O mulțime de umplutură în cazul pentru a preveni Comutatorul set de mișcare, de a le proteja în stare bună.

Ochiurilor de plasă pungă mărește cameră pentru depozitarea cablului HDMI și alte accesorii, păstrați-le organizat și în condiții de siguranță.

Cut-out spuma pentru Nintendo Comutator și accesorii, oferă o protecție maximă pentru Comutatorul de alimentare

Nu de compresie cu fiecare alte atunci când puneți Comutatorul de alimentare în pre-tăiate compartiment, și acestea sunt confortabil, astfel încât acestea nu se va muta în jurul valorii de în acest caz.

Portabil pentru a transporta întreaga Nintendo Comutator sistem și pro controller pe drum

Oferă un confort curea de umăr și non-alunecare mâner pentru a transporta Comutator și accesorii pe excursie, și cazul este compact pentru a încăpea în rucsac sau servietă.

Ambalare includ:

1 * sac de Joc

1 * cutie Pachet

Etichete: intenția de a comuta rucsac, nintend comutator, cutie nintendo comutator, mmo gaming accesorii, intenția de a comuta, caz comutatorul de comandă, caz comutator, acoperi nintendo comutator, comutator nintendo comutator ns pro, joc nintendo comutator
Numărul De Model Sac De Joc
Compatibil Marca/Model Nintendo
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand EastVita
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA

Scrie o recenzie

Produse similare