Oferta

35.11lei

46.78lei

Cadou Pungi de Hârtie Kraft Sac,Saci de Partid,de vânzare cu Amănuntul Saci,sacose,Pungi de Hârtie Maro cu Manere Reciclabile de Hârtie

Adaugă o recenzie

Descriere produs Puternic și Versatil Saci : Aceste fruntea sac de cadouri sunt realizate cu o grosime de simplă hârtie Kraft maro și avea o frânghie puternică mâner.Acestea sunt puternice și rezistente, pungi de hârtie, care poate transporta cel puțin 5,5 kg de greutate cu ușurință.Tip cutie pungi au un fund plat astfel încât să poată sta bine.

Durabil DIY Hârtie Kraft pentru Saci : Aceste pungi sunt perfecte pentru craft si BRICOLAJ.Acestea sunt de culoare maro și pot fi vopsite, imprimate și impodobita ca ai putea dori.Personaliza saci pentru a le face unic.Imprima propriul logo-ul de afaceri și să le utilizeze ca transporta saci de vânzare cu amănuntul.

Mânere solide : pungi de hârtie Kraft au mânere care sunt atașate bine la saci.Ei nu vin ca mânerele de pe alte pungi.Toate sigiliile de pe sac sunt foarte puternice și nu deschide sau rupe în afară cu ușurință.Mare deschidere permite păstrarea obiecte de mari dimensiuni.

Saci Eco-friendly : pungi de Cadouri sunt realizate cu un eco-friendly material biodegradabil.Aceste pungi pot fi reciclate, reutilizate și compostate.Pungi Kraft vin cu 100% satisfacție de garantare.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, se întoarce pentru un schimb sau o rambursare.Ia-ti pachetul de 10 saci de acum!

Cel mai bun cadou geanta ales în zilele de sărbătoare:

Dacă vă place BRICOLAJ și te face să devină diferite, vă recomandăm cu tărie că rochia undercoated saci cu ajutorul panglicii, markere, sclipici și pompoms.

Mai buna alegere pentru nunta bun venit saci:

Atunci când aveți nevoie pentru a saluta prietenii tăi buni la nunti, petreceri si zile de nastere, acest sac de cadouri este cel mai bun de nunta bun venit saci.

Mai buna alegere pentru afaceri:

Aceste retail pungi de cadouri sunt marimea perfecta si lucru frumos pentru afacerea ta, care ar putea imprima logo-ul pe.Frumos clienților pungi de cumpărături!

Etichete: lama pungă de hârtie, ambalarea în vrac saci, Hârtie Kraft, folie de hârtie, panificatie hârtie sac de cadouri, creative produse reciclate, punga kraft, metal pungă de hârtie, de paște, 50 buc pungă de hârtie kraft
Material Hârtie Kraft
Numărul de Pc-uri 10buc
Numărul De Model NPD-AM
Nume De Brand ysmile
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare