Oferta

57.64lei

96.08lei

Magene S3+ Ciclism Viteză /Cadență Dual Senzor Calculator de Biciclete Vitezometru ANT+ Wireless Bluetooth pentru Garmin IGPSPORT Bryton Zwift

Adaugă o recenzie

Notă: Dacă utilizatorii au nevoie pentru a înregistra senzor de viteză și cadență de date în același timp, doi senzori sunt necesare și mai ieftin!

Caracteristici

Conectare Wireless: Bluetooth 4.0 / ANT+ Dimensiuni: 8.85x29.8x38.3mm Date: Cadență/Viteză rezistent la apa: IP67 Senzor: Senzor Geomagnetic Baterii: 2032 Baterie Buton Greutate: 9g(cu baterie) de Viață a Bateriei: 400 ore

Suport Bluetooth & ANT+

Compatibil cu cele mai multe ANT+ și Bluetooth 4.0 dispozitive.Funcționează cu Zwift, Garmin, Bryton, iGPSPORT, Onelap, BKool, TACX, și mai mult.Conexiune Bluetooth funcționează cu smartphone-uri si biciclete calculatoare.

Pentru Aplicații Telefon Inteligent

Wahoo Fitness, ZWIFT, Onelap, Openrider, Cyclemeter

Pentru Calculator De Biciclete

Garmin; Wahoo; IGPSPORT; Bryton

Pentru Interior Antrenor

Tacx; Zwift; Bkool

Pentru Ceas Inteligent

Garmin

Senzorul De Cadență Modul

Reinstalați bateria până când lumina Roșie clipește pentru a indica cadență modul.Rotiți manivela și de căutare pentru senzorul folosind ANT+ sau Bluetooth dispozitiv.

Senzorul De Viteză Modul De

Reinstalați bateria până când lumina Verde intermitent pentru a indica modul de viteză.Învârtiți roata și de căutare pentru senzorul folosind ANT+ sau Bluetooth dispozitiv.

Rezistent la apa

IP67, Excelent rezistent la apa si praf performanță bucurați-vă de ciclism în fiecare zi, în orice vreme.

Lista De Pachete

Baterie Înlocuibilă

Timpul de lucru ajunge la 500 de ore, poate fi utilizat în mod continuu un an dacă vă deplasați 1 ore pe zi.Nu de reîncărcare! (Noul senzor vine cu o baterie de izolare foaie care trebuie să fie eliminate de pe compartimentul bateriei înainte de utilizare.)

Etichete: bryton rider, edge 810 muntele, bryton, bicicleta cadru curea, cadans senzor magene, bkool, zwift, IGS618, senzorul de cadență calculator, biciclete
Senzor senzor geomagnetic
Rezistent la apă evaluare IP66
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model s3+
Dimensiune 8.85*29.8*38.3mm
temperatura de lucru -20-50℃
date S3+ Viteza/Candence Senzor
Certificare CE
De Viață A Bateriei 400 de ore
Greutate 9g (with battery)
Compatibilitate Dispozitiv ANT+ și Bluetooth

Scrie o recenzie

Produse similare