Oferta

24.16lei

31.40lei

Amuzant Jucărie animale de Companie de Upgrade Pisica animale de Companie Jucării Colorate 4-Strat de 4 Bell Bile Pisoi Divertisment Disc placă Turnantă Nava statele UNITE ale americii

Adaugă o recenzie

Tip De Element: Animale De Companie Jucărie

Jucarii Tip: Cat Placă Turnantă

Material: Plastic

Culoare: Roșu,Portocaliu,Albastru

Publicul Țintă: Pisici

Dimensiune(partea de jos): 25cm/9.84"

Inaltime: 18cm/7.09"

Dimensiune(partea de sus): 16cm/6.3"

NOTĂ:

1. Interesant: pisica platan are 4 straturi, și există o minge în fiecare strat.Designul colorat și minge de rulare, care pot face un sunet poate trezi curiozitatea de pisici pentru a le lăsa să fie dispus să-l joace.

2. Mobilier Protector: jucarii poate costa cel mai mult timp și energie de pisici, iar mobila poate scapa de zgarieturi de la pisici.

3. Exercițiu: pisicile pot obține mai multe exercitii prin joc platan jucărie pentru a avea un corp sănătos.

4. Rezolva Plictiseala: platan jucării pot însoți de pisici să-și petreacă timpul plictisitor, ajuta pisica pentru a ușura nefericit starea de spirit și eliberați presiunea pentru a le menține sănătoși mental.

5. Alegeri: există 3 culori, și puteți alege unul preferat în funcție de hobby-uri și cereri.

Livrare:

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

2. Este produs de același fel de poze?

Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?

Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

4 .Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: bluetooth usb w10, cape negru arabă, cape black lolita, bombe de blocare 60x60, bt21 caz junkook, blonda washi tape, bombilla pereche cupa, bombilla t4 2 led-uri, central perk fata
Tip pisici
Material Plastic
Jucarii Tip Bile

Scrie o recenzie

Produse similare