Oferta

65.09lei

130.13lei

Copii Din Lemn Expresie Nedumerit Magic Expresii Bloc De Potrivire Cub De Blocuri Jucarii Educative Gândire Logică Joc

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

Emoticon amuzant Puzzle Bloc Jucarie: emoticon puzzle bloc jucărie a patru blocuri de culoare.Cele șase laturi ale blocului au diferite desene animate emoticoane și 50 de emoticoane drăguț carduri.Cubul expresie bloc este realizat din lemn ecologic, iar suprafața este acoperită cu o suprafață netedă și în condiții de siguranță vopsea pe baza de apa, inodor si non-toxic, foarte potrivit pentru copii să se joace.

Joc fericit cu Expresia Puzzle Blocuri: expresia bloc jucărie este potrivit pentru 1-4 persoane și este un mare joc interactiv de jucărie.Copiii alege blocurile de culoarea lor preferată, catarama cardul cu susul în jos pe masă, și apoi deschideți-o expresie card de fiecare dată.Când vor vedea modelul de pe partea din față a cardului, fiecare copil trebuie să pune rapid împreună puzzle blocuri în mână.Cu aceeasi expresie ca la carte, copilul cu cea mai rapidă acțiune de victorii.

Foarte Bun pentru a Îmbunătăți Capacitatea Copiilor de: forma expresiei faciale puzzle bloc jucărie este drăguț și interesant.Copiii vor iubi în curând această jucărie și să se joace cu concentrația.Acest lucru poate exercițiu de concentrare a copiilor, de a spori copiilor coordonarea mana-ochi si capacitatea de gândire logică.

Jocuri de familie, Grădiniță Jucarii: expresia facială de puzzle bloc jucarii poate fi jucat cu membrii familiei la domiciliu, sau la bloc puzzle jucării pot fi luate de la grădiniță, să se joace cu copiii.Acest joc jucărie promovează interacțiunea dintre copii și membri ai familiei și adâncește prietenie între copii.

Minunat Cadou Jucărie: expresia puzzle bloc jucărie are un aspect drăguț.Jucărie cutie de ambalaj și cărțile sunt tot desene animate, plin de copilărie, și foarte potrivite ca si cadouri pentru copii.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Copii Din Lemn Expresia Puzzle

Material: Lemn

Culoare: Rosu, Albastru, Verde, Galben

Fiecare Bloc de Culoare: 4buc

Carte de joc: 50Pcs

Potrivit pentru: 1-4 Persoane

Pachetul Inclus:

12 x Bloc

50 x Carte de Instrucțiuni

1 x Manual de Utilizare

Etichete: jocul magic bloc, ESPRESSO, joc de artă, preșcolar științe, de pluș, jucărie moale, bloc magic box, Joc De Zaruri, zaruri, constructorul tren
Numărul De Model SPU0045475
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare