Oferta

57.36lei

83.11lei

Noua Masina DVR Bord Cam Full HD 1080P Video Recorder Dashcam Înregistrare Video cu vedere de Ciclu Unghi de Noapte Dash Camera Largă Registr L5Q4

Adaugă o recenzie

Caracteristică:

1.1080 P Full HD dash cam1080P înregistrare Full HD și senzor avansat asigura plin de înregistrare de înaltă definiție în timpul zilei și noaptea.

2.2.2 LCD mare Screen3 milioane Pixel2.2 inch Ecran LCD mare livra mai clare imagini video și reda moment cheie, chiar și atunci când de conducere de mare viteză.

3.CONSTRUIT ÎN G-SENSORWith built-in G-sensor, camera tabloului de bord poate detecta automat o dată shake/coliziune și de blocare imagini pentru a preveni video de a fi suprascrise chiar și în bucla de înregistrare.Locul accidentului poate fi cu adevărat restaurat.

4.UȘOR DE configurat și UTILIZARE de Detectare a Mișcării, fără Sudură Buclă de Înregistrare și de Parcare Monitor , pot satisface nevoia ta de zi cu zi de conducere.Conducere reportofonul este în mod automat pedalat și nu are nevoie de setări suplimentare.Instalare simplă și utilizare, nu aveți nevoie să vă faceți griji chiar și pentru un utilizator pentru prima dată.

5.120° cu unghi Larg Camera Echipat cu o camera cu unghi larg de 120°, care poate capta fiecare detaliu de pe drum și de a reduce unghiurile moarte.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: De Conducere Recorder

Culoare: Negru

Ecran: 2.2 inch

Pixel: 3 milioane de pixeli

Gazda lentile unghi de vedere: 329

Chip De Maestru: Lin Tong

Rezolutie: 1920*1080P

Format Video: AVI format

Built-in baterie: Da

Funcția: Bucla de înregistrare, de detectare a mișcării

Interfata: MINI USB

Card de memorie Cerințe: Minim 4G; Maxim 32G (Notă: Cardul De Memorie nu este inclus)

Lista De Pachete:

1 * Recorder De Conducere

1 * Suport

1 * Manual De Utilizare

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: magnetofon de studio, cam dash, DVR, camera auto record, auto dvr oglinda, auto dashcam 4k, înregistrare video, cubrebotas ciclismo, camera dvr auto, camera m12
Tip De Element DVR auto
Chipset-Ul Producătorului HISILICON
De Cadre Pe Secundă 60
Dimensiunea De Afișare 3"
Unghi De Vizualizare 105°-140°
Mod De Asamblare Portable Recorder
Rezolutie Camera 1920x1080
Format Video AVI
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Ambalaj Original Da
Certificare NICI unul
Nume De Brand siparnuo
Numărul De Lentile 1
Pixeli 300Mega
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare