Oferta

60.08lei

71.51lei

Sculptură În Lemn Disc 4/4.5 inch Polizor unghiular Disc de Roată Lanț Circular pânze de Ferăstrău și Grosier Disc,22 de Dinti,5/8inch Arbor

Adaugă o recenzie

De sculptură în lemn disc are musculare munca de tăiere, sculptură, eliminarea și sculptura din lemn, materiale plastice, gheață și greu de cauciuc cu viteza si manevrabilitate.

Lanțul de ferăstrău este loc în loc între două plăci de oțel, care oferă o prindere sigură pentru sculptură.Indiferent de cereale sau noduri lama taie materialul cu ușurință pentru utilizator.

Acest Polizor unghiular Disc este realizat din oțel de înaltă calitate ,Lanțuri pot fi ascutite cu ajutorul unui ferăstrău cu lanț fișierului sau înlocuit ca va fi nevoie.

Se potriveste pentru 4 inch(100mm) sau 4-1/2 inch(115mm) Polizor unghiular; Arbor(Centrul Găurii):5/8 inch(16mm); viteză Maximă (RPM): 14000

Culoare:Argint

Material:Oțel + aliaj

Conținutul Pachetului:

1 x Polizor Lanț Disc

1 x Disc Grosier

1 x Înlocuire Lanț

Avertisment: nu este recomandat să folosiți comutatorul de blocare caracteristică pe orice rasnita.Acest lucru poate duce la răniri grave sau chiar moartea.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: drujba lemn, polizor cereale lama, lamă rindea, disc polizor, polizor unghiular rod, blay blade, lanțul de disc polizor, cutter makita, runda a ascuți piatra, disc polizor din lemn
Dimensiune 100mm in diameter
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Material Oțel + Aliaj
culoare ARGINT

Scrie o recenzie

Produse similare