Oferta

14.03lei

21.93lei

Bijutieri produs de Lustruire,Polizare Compus, Ceara de Lustruit din oțel inoxidabil & metale,Gravura Jad Verde & APC Albastru Zricon

Adaugă o recenzie

450gram Bijutieri produs de Lustruire, Polizare Compus, Ceara de Lustruit din oțel inoxidabil & metale Tehnica Parametri de Stare: 100% Brand Nou de Înaltă calitate,preț Scăzut Pachetul Incluse 1 Pound x Lustruit cu ceara Suntem profesional de producător de o gamă variată de produse și se specializează în a face bijuterii instrumente și echipamente, bijuterie consumabile, mașină de lustruit, perii par, lustruire piele de bivol, cântare, și diamant testeri.Ei se bucură de înaltă calitate, reputație bine și prețuri rezonabile.De asemenea, putem îndeplini ordinele de OEM.

Plata:

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție:

12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Etichete: a pierdut ceara, bijuterii utilaje, bijuterii ceara, pentru goldsmith, modelul de ceară, goldsmith mașină, Bijuterii Model De Ceară, goldsmith, bijuterie instrument, turnat ceara
culoare Albastru & Verde
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Nume De Brand goldsmith

Scrie o recenzie

Produse similare