Oferta

18.31lei

1 BUC Rotund Drapelul de Stat și Sigilii patch Complet Brodate Militare de Fier pe Patch-uri Coase pe Armata Aplicatiile pentru îmbrăcăminte sac de blugi

Adaugă o recenzie

1 BUC Rotund Drapelul de Stat și Sigilii patch Complet Brodate Militare de Fier pe Patch-uri Coase pe Armata Aplicatiile pentru îmbrăcăminte sac de blugi

Mod de utilizare:

1. Pulverizarea apei pe spate de patch-uri.

2. Loc de patch-uri de pe îmbrăcăminte.

3. Reglați fier de căldură, ca de obicei.

4. Capacul de patch-uri cu o bucată de cârpă umedă.

5. Călcat de aproximativ 10 la 20 de secunde.

6. Întoarce haina pe dos și de călcat până când uscat.

Cum să utilizați Broderie Patch-uri:

1> scoate broderie patch-uri și pantaloni(haine/genti/pantofi/carti/alte ambarcațiuni), care vor fi călcate pe.Pregăti un fier de călcat.

2> Curățați partea care este de gând să fie călcate pe.Pune patch-uri pe partea dreapta.Puneți partea cu sigiliu de căldură sprijinul direct pe pantaloni.

3> pentru a Regla temperatura de fier la 150 de grade.Fier de patch-uri pe forța înapoi și înainte pentru aproximativ 15-25 de secunde.

4> După aproximativ 10 minute, atunci când plasturele se rece, verificați dacă acesta este fixat ferm.dacă nu, încercați din nou, ca mai presus de același fel.

Transport gratuit este China Post Air Mail,de obicei dureaza 20-45 de zile pentru cele mai multe țări,ar putea dura câteva zile mai mult atunci când am strictă la vamă.

Etichete: armata medic patch-uri, militaire patch, patch turcă, moral patch, ajutor armata patch-uri, patch tactică, militar patch, armata coreeana patch-uri, se amestecă armata patch-uri, pavilion de fier
Numărul De Model 1c-556c
Caracteristică Eco-Friendly,Brodate
Tip De Produs broderie patch-uri
Material Tesatura
locul de origine China
Technics Brodate
Cantitatea 10
Stil Fier-Pe,Coase-pe
Dimensiune 7.62cm wide*prop high

Scrie o recenzie

Produse similare